- 4 Haziran 2025
- 143
- 95
- 13
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bi hafta var aslında büyümesi lazım ama kalp atışı da duyuluyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Doktor bi yorum yapmadı mı ?geçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı
önceki ultrasonlarını ben yapmadığım için bilemem dedi. evet arada tam 5 gün var ama büyümedi ben de anlamadımArada bi hafta var aslında büyümesi lazım ama kalp atışı da duyuluyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Doktor bi yorum yapmadı mı ?
Kendi doktoruna neden gitmedin ?önceki ultrasonlarını ben yapmadığım için bilemem dedi. evet arada tam 5 gün var ama büyümedi ben de anlamadım
özele gidiyordum öğleden sonra olduğu için mecbur şehir hastanesine gittim inşAllah sağlıklıdır kalbi hala atıyorKendi doktoruna neden gitmedin ?
Birde mesela bende bi özelde bi devlette gitmiştim bi kere devlet 5 güne yakın geri çıkardı ama ben 19. Haftadaydım o zaman.
Ultrason cihazı farkı da olabilir ama bilemedim
Pazartesi kendi doktoruna bi görün canım.özele gidiyordum öğleden sonra olduğu için mecbur şehir hastanesine gittim inşAllah sağlıklıdır kalbi hala atıyor
hayır zaten cok soğuktu kendim ekranda gördüm 6w3d yazısınıPazartesi kendi doktoruna bi görün canım.
Ben ölçüm farkı olduğunu düşünüyorum çünkü gelişmesi gerekirdi ölçülerini verdi mi sana ? Geçen gittiğin ile karşılaştırabilirsin
Ölçüleri olmuş olsaydı belki daha fazla yorum yapabilirdik ama canım sen pazartesi bi kendi doktoruna görün en iyisi o kötü de düşünme dediğim gibi farklı doktorlarda benim de fark çıkmıstıhayır zaten cok soğuktu kendim ekranda gördüm 6w3d yazısınıkeşke ekranın fotoğrafını çekseydim
Genelde fark 2 haftadan fazla olunca problem oluyor ama bilemedim sizin baya küçük olduğu için şuan. Sanırım farklı yerlerde girmişsiniz usg ye bir ihtimal ölçümleri farklı olabilir cihaza doktora göre değişiyor çünkü. Bundan sonra aynı doktora gidin değişiklik yapmayın. İnşallah sağlıklıdırgeçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı
Gelişme olmasaydı kalbi dururdu canım. Hiç büyümeden kalp atışı olması da imkansız çünkü kalp attıkça büyüyor bebekler. Bence makinadan kaynaklıgeçen hafta 6+5 te gittiğimde bebeğin günü 6+3 görünüyordu kalp atışı vardı. bugün kahverengi lekelenme geldi doktora gittim 7+2 de ve orada yine 6+3 görünüyordu ama yine kalp atışı vardı. bebek gelişmiyor ama kalp atışı mı var anlamadım bu durumu yaşayan var mı
inşallahGenelde fark 2 haftadan fazla olunca problem oluyor ama bilemedim sizin baya küçük olduğu için şuan. Sanırım farklı yerlerde girmişsiniz usg ye bir ihtimal ölçümleri farklı olabilir cihaza doktora göre değişiyor çünkü. Bundan sonra aynı doktora gidin değişiklik yapmayın. İnşallah sağlıklıdır
inşAllah öyledir dua edin bana lütfen 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum resmen saat sayıyorumGelişme olmasaydı kalbi dururdu canım. Hiç büyümeden kalp atışı olması da imkansız çünkü kalp attıkça büyüyor bebekler. Bence makinadan kaynaklı
inşAllah öyledir lütfen bana dua edin en azından içinizden geçirin sağlıkla ilerlesinfarklı cihaz, doktor sebebiyle farklı ölçümler olabilir. kalp atısı varsa her sey yolunda demektir. kafaya takmayın. bizde de 4-5 gün fark çıkıyordu devlet ve özel hastanede. doktorum 12.haftaya kadar ölçümde hata çıkma payının yüksek olduğunu söylemişti. bebek daha kücük olduğu için yanlış ölçüm olabiliyor