Bebeğin genleri üzerine kime benzer

Zeynep999999999999999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
58
31
3
Hanımlar ben yeni evliyim 1 yıla kadar da çocuk düşünmüyorum yalnız merak ettiğim konular var da doğum yapanlardan da bilgi almak isterim. Şöyle ki doğan bebeğiniz en çok kime benziyordu bazen bakıyorum anne baba çirkin bebek çok güzel ya da tam tersi. Tabi ki Allah öyle yaratmış deriz bundan şüphe yok ama genlerin önemini de biliyoruz. Bazı anne baba esmer olur bebek sarışın falan. kuzenim bana benziyor teyzem diyor ki hamileyken hep sana baktım seni sevdim üst katımızda oturuyordu. Böyle bir şey mümkün mü cidden? Bir arkadaşım da plansız hamileliklerde bebek daha güzel oluyor hani illa çocuk için ilişkiye girildiğinde pek güzel olmuyor 😂 dedi bu dogru mu yani siz kendinizden örnek verir misiniz. Merak ettiklerimi sordum lütfen yadırgamayın

😂😂😂Allah im sorulara bakk.Kiz senin canin mi sıkılıyor?Benim ikiz kizlarim var biri sarışın renkli gözlü,diğeri esmer siyah gözlü ☺Sarisin olan bana benzese de esimi de andırıyor.Esmer esime benzese de beni andırıyor.Yani tam manasiyla bir şey diemiyoruzzz.Oglum tam ben derken büyüdükçe babaya benzemeye başladı.Genler karisio karıştikca neler neler cikiyor😂😂

Valla bunun bi formülü yoktur sanıyorum. Ama dediğine katılıyorum bazı bebekler anneye babaya rağmen çok güzel oluyor. Bu gen kombinasyonu karışık durumlar genetik bilimci falan olmak lazım bu konuya kafa yorabilmek için :dondurma: ama şöyle bir şey de var küçükken çok güzel olanlar genelde büyüyünce bi tipsizleşiyor :KK35:

😂😂😂Allah im sorulara bakk.Kiz senin canin mi sıkılıyor?Benim ikiz kizlarim var biri sarışın renkli gözlü,diğeri esmer siyah gözlü ☺Sarisin olan bana benzese de esimi de andırıyor.Esmer esime benzese de beni andırıyor.Yani tam manasiyla bir şey diemiyoruzzz.Oglum tam ben derken büyüdükçe babaya benzemeye başladı.Genler karisio karıştikca neler neler cikiyor😂😂
Aynen ya evdeyim yapacak bir şey de yok canım çok sıkılıyor bari sürekli aklımda olan şeyleri sorayım dedim 😂

Bunun bir önemi yok. Çünkü doğdukları an ile büyüdükleri zamana kadar çeşit çeşit oluyorlar. Mesela benim oğlum ilk 3 ay dayısına benziyordu sonra gittikçe babasıha benzemeye başladı. Şimdi babasının kopyası gibi 😍😍

Back
X