• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin gözükmemesi

bengunes

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
8
Merhaba herkese.
Doktorumun söylediğine göre 7+3 haftalık hamileyim. Geçen hafta kontrolümde küçücük bir nokta gibi kesenin içinde görmüştük. Bu hafta doktora gittiğimde kesenin içinde bir şey gözükmüyordu. Birkaç gün sonra tekrar kürtaja hazırlıklı bir şekilde gelmemi istedi. Kese 24 mm olana kadar bekliyorlarmış sanırım. 16 mm deyim şuan. Önce belli belirsiz görüp sonrasında böyle keseyi boş gören var mı? Psikolojik olarak bütün belirtilerim yok oldu şuan. Evde bu şekilde düşük yapan var mı? Veya

Boş gebelik belirtileri anlaşılır bir şey mi? Karın ağrısı, kasık ağrısı çok şiddetli ağrılar mı? Beliri yaşayan oldu mu

Boş gebelik belirtileri anlaşılır bir şey mi? Karın ağrısı, kasık ağrısı çok şiddetli ağrılar mı? Beliri yaşayan oldu mu
Ben boş gebelık gecırdım ama beta degerlerınden doktor anlamıştı duzensız artmıştı ve kanamam vardı kanama adete donmustü kese de hocbırsey gorulmedı
İnşallah sağlıcakla devam eder hamılelıgınız Başka doktora gıttınız mı

Ben boş gebelık gecırdım ama beta degerlerınden doktor anlamıştı duzensız artmıştı ve kanamam vardı kanama adete donmustü kese de hocbırsey gorulmedı
İnşallah sağlıcakla devam eder hamılelıgınız Başka doktora gıttınız mı
Teşekkür ederim cevabınız için. Başka doktora gitmedim henüz, bugün öğrendim . Beta hcg de istemedi, sanırım ona da baktırsam iyi olabilir. Ya evde bir şey olursa diye bir korku sardı beni

Teşekkür ederim cevabınız için. Başka doktora gitmedim henüz, bugün öğrendim . Beta hcg de istemedi, sanırım ona da baktırsam iyi olabilir. Ya evde bir şey olursa diye bir korku sardı beni
Beta degerlerlerınız nasıl bu süreçte baştakı artışlarınız. Yok korkmayın ağrılı bır süreç olmadı Benımkı kanama oldu adete gbı dondu ve 9. Haftaya kadar bekledım oluşursa dıye başka bır doktora daha gıdın bence ıcınızı ferah tutun 💜🌸

Beta degerlerlerınız nasıl bu süreçte baştakı artışlarınız. Yok korkmayın ağrılı bır süreç olmadı Benımkı kanama oldu adete gbı dondu ve 9. Haftaya kadar bekledım oluşursa dıye başka bır doktora daha gıdın bence ıcınızı ferah tutun 💜🌸
Beta değerim düzgünce takip edilmedi ben de çok dikkat etmedim açıkcası. 17 nisan 1219 27 Nisan 7430 çıkmıştı. Keseyi görüncede bakılmadı sonrasında.Evde adet gibi olmayı mı beklediniz sonrasında mı gittiniz hastaneye

Ya evde bir şey olursa diye bir korku sardı beni
Gecmis olsun. evde dusuk yapmis ve bos gebelik yasamis biri olarak korkulacak bir sey degil fiziksel olarak. Isin mental haline hic odaklanmak istemiyorum su anda ama dusuk oldugunda oyle cok agrili bir surec olmuyor. Benim cok kanamam olmustu bir kac saat, acili aramistim, gelmenize gerek yok demislerdi. Siz gidersiniz tabi, benim kosullarimda degilsiniz ama hastane aciliyetini anlamaniz icin yaziyorum.

Ben sizin yerinizde olsam 2 gun ara ile ayni hastanede, asagi yukari ayni saatlerde beta hcg baktiririm kendi insiyatifimde. Ben son hamileliklerimde hep boyle yaptim.

Daha da cok yolun basindasiniz. Benim bos gebeligimde 9 haftalikte ilk kez bakildiginda, bebek gorulmemisti, bekleyelim en az 10 hafta olsun demislerdi. 10 haftaya kadar gorulme ihtimali olabiliyir demislerdi. Ben onu evde dusuk yaptim, Bebek düştü, yani varmis, bos degilmis. Sonra patolojide 22. kromozomundan 3 adet cikmisti. Yani genetik nedenliymis, yapilabilecek bir sey yokmuş.

Dilerim üzülmeden devam edersiniz hamileliğinize.

Teşekkür ederim cevabınız için, dediğiniz gibi beta ya bakacağım. Herkesin süreci farklı ama insan birşeyler duymak istiyor işte anlatmak sormak istiyor. Teşekkür ederim.

Back
X