Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldede tatli yiyince hareket etmiyordu onceden ama eksi aci biseyler yiyince hareket ederdi simdi 1 saat geciyor bir iki pit ediyor sonra yine saatlerce tik yok onceden cok oynardi acaba cokmu uyuyorTatlı bıseyler yıyıp sırt ustu veya soluna yat..belkı uyuyordur..hıcbıse hıssetmezsen acıle gıt
Sonuçta ufakta olsa hareket edıyorsa problem yok..belliki keyıf catıyor..yınede dınlemeye devam et..Normaldede tatli yiyince hareket etmiyordu onceden ama eksi aci biseyler yiyince hareket ederdi simdi 1 saat geciyor bir iki pit ediyor sonra yine saatlerce tik yok onceden cok oynardi acaba cokmu uyuyor![]()
Tamam canim cok sagol cevabin icin dinlemeye devam ediyim o zmn insaAllah bisey yokturSonuçta ufakta olsa hareket edıyorsa problem yok..belliki keyıf catıyor..yınede dınlemeye devam et..
Kizlar 2 gece once bile zipir zipirdi benim minnak ama dunden beei hareketleei zayifladi korkuyorum![]()
Biseyler yiyip soluma yaticam 1 saat sonunda biseyler olmazsa acile gidicem cevabin icin sagol cnmSoluna yatip yarim saat bir saat kontrol et hic hareket yoksa doktorunu arayip sor ya da git. Ama az da olsa hareket ediyorsa korkma bence. Yine de icin rahat edecekse doktoruna sor istersen canim.
Aminnn canim cok sagolCanım hiçbirşey olmaz hiç korkma. Allaha emanet. Hamileyken banada olmuştu. 3-4 gün hiç doğru düzgün hissetmemiştim bebeğimin hareketlerini. Sonra gittik doktora ultrasonla baktık hiçbir sorun yoktu. Hareket uzun süreli hiç yoksa tamam ama hafif tempoda bile varsa sıkıntı yok. Sen gene için rahat etsin diye tedbir amaçlı doktoruna git tabi. Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah.
Rica ederim canim. Stres yapma bebegin de etkilenir. Ins bisey yoktur allahin izniyle. Durumu buraya da yaz canim.Biseyler yiyip soluma yaticam 1 saat sonunda biseyler olmazsa acile gidicem cevabin icin sagol cnm
Canim yemekten sonra soluma yattim ve 15 dkicinde pitir pitir oynadi o da bir kac dk surdu sonra yine durdu ben anladim benimki uyusukRica ederim canim. Stres yapma bebegin de etkilenir. Ins bisey yoktur allahin izniyle. Durumu buraya da yaz canim.
Ohh iyi iyi :) endiselenmene gerek yokmus cok sukur :)Canim yemekten sonra soluma yattim ve 15 dkicinde pitir pitir oynadi o da bir kac dk surdu sonra yine durdu ben anladim benimki uyusuk![]()