Bebeğin hareketleri kaçıncı haftada belli olur

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
93
13
32
herkese merhaba 16+3 günlük hamileyim. Çok zor bi hamilelik geçirdim mide bulantısından ötürü allaha şükür yavaş yavaş geçiyor. Sorum şu özellikle bugün ayakta yemek yaparken olsun yürürken olsun otururken olsun karnımda böyle nasıl tarif etsem löp löp bişi var gibi :) bugün baya baya hissetttim ve rahatsız etti ilk gebeliğim bebeğin hareketleri böylemi oluyor. Haftama göre normalmi yada endişeleneyimmi doktora gidimmi bilemedim. İlk önce tecrübeli annelere sormak istedim umarım kendimi doğru ifade etmişimdir şimdiden teşekkürler

herkese merhaba 16+3 günlük hamileyim. Çok zor bi hamilelik geçirdim mide bulantısından ötürü allaha şükür yavaş yavaş geçiyor. Sorum şu özellikle bugün ayakta yemek yaparken olsun yürürken olsun otururken olsun karnımda böyle nasıl tarif etsem löp löp bişi var gibi :) bugün baya baya hissetttim ve rahatsız etti ilk gebeliğim bebeğin hareketleri böylemi oluyor. Haftama göre normalmi yada endişeleneyimmi doktora gidimmi bilemedim. İlk önce tecrübeli annelere sormak istedim umarım kendimi doğru ifade etmişimdir şimdiden teşekkürler
Benim de ilk hamileliğim canım ben de 16.haftada pit pit karnımın altında hissetmeye başlamıştım şimdi coştu :)

Harika birsey degilmi bende ilk gebeligmde hissetmisdim sureklo uzanip dinlemek isterdim . Pitpit sonra kayan birsey vargibi haller olurdu❣❣ ah ne guzeldi simdi 2. Hamileyim ah cokozledim insallah bizlerde saglikli hamislik geciririz

Benimde ilk hamileliğim ilk tekmelerini 15. Haftada hissettim nasıl desem mısır patlatırken nasıl pıt pıt diye patlıyor işte öyle oluyor
Çarşamba günü 21 . Haftaya giricem tekmeleri kuvvetli olmaya başladı hatta ilk videosunu bile çektim tekme atarken belli oluyor dışardan
Bende 4,5 ay hep kustum bulantım oldu komada gibiydim ama Allahıma şükürler olsun içimde atan küçücük bir kalp var ve o bana güç veriyor heyecanla geleceği günü bekliyorum

Ayy kızlar hepimiz aynı şeyi hissediyomuşuz ben çevremde sorunca hekes gaz dedi bilmem ne dedi ama gazla bebeğin pıtırtısını ayırt edebilecek zekadayım bence sürekli olmasada pıt pıt atıyo bazen özellikle sabahları uyanınca dönüyo gibi değişik bişi oluyo oda benimle birlikte uyanmış diyorum bebeğin hareketlerini anlamak tamamen annenin vücüdünü dinlemesiyle alakalı bişi bugün 17+3 günlük olduk kesin kız ve 4 lü testim için kan verdim ikilide bişi çıkmamıştı ama 4 lüdw yapalım dedi doktorum

Ben ilk oğlumu 16 haftalıkken hissetmiştim.. böyle ufak ufak bişi dalgalanıyordu içimde.. ikinci gebeliğimi 13 haftalıkken hissettim bundada ufak ufak vuruşlar oluyordu.. hala çok sık hissetmiyorum günde 1 yada 2 kere falan..

Ay neguzel baya erken hissetmissin 2. Yi birazda zayif olman gerekiuor hissetmen icin bence ben ilkind 56 kilodaydim ona bagliyorum gec hissedenleri

Back
X