cnm üzülme bende hala hissedemiyorum sırtüstü yatıyorum dinliyorum filan ama tık yok. sadece bazen göbeğimin alt kısmında ya sağda ya solda bi sertlik oluyo sonra dokunuyorum diğer tarafa geçiyo diyorum acaba bebekmi hareket ediyor.
ben ilk kez 15.haftanin bitiminde hissettim 15+4 du:) gobegimin icinde bir sey surtunuyordu gobegime cok tuhafti hatta uc dort gun ust uste olunca anladim:)) sonra her gun bir kac kez hissettim 18.haftada birkacgun hic hissetedim, simdi yine gun ici iki uc kez hissediyorum. bazen de geceleri cok hissetigim gunlerde oldu. ama bende nedense erken basladi herkes de oyle olucak die bir sey yok. 20 haftadan once zormus anlamak en iyi 22.hafta zamanlarinda hissedilirmis: oglum Masallah erken hissettirdi kendini.
buraya yazdığım en son msj a baktımda 19 haftalık hamileymişim şimdi bebeğim 54 günlük bende çok geç hissettim hareketini ama şimdi kucağımda müthiş bir duygu Allah hepinize hayırlısyla kucağınıza almanızı nasip etsin
16. haftada, sanki içimde bir saç geziyormuş gibi oluyordu başlarda,sonraki haftalarda kabarcık patlıyormuş gibi ve 25. haftada da tamamen tekmeyi ve kıpırdamasını hissettim.Şimdi 30. haftadayım ve kızım çok iyi tekme atıyor :)
ben 9.haftada hissettim eşim ve dr. inanmadı fakat ultrasonda bebek zıplıyordu yani dogruymuş:) zayıflar daha erken hissedermiş bende zayıfım belki ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?