Bebeğin hareketleri

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
117
24
13
28
19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.

Normal canın daha hareketleri küvetli değil o yüzden oluyor bende bazen korkuyordum ama zamanla hareketlerini çok sık hisetmeye başlıyorsun şimdi de canımı acıtıyor benim minik civcivim

Normal canın daha hareketleri küvetli değil o yüzden oluyor bende bazen korkuyordum ama zamanla hareketlerini çok sık hisetmeye başlıyorsun şimdi de canımı acıtıyor benim minik civcivim
Ayy daha evvel bi kaybım oldu o yüzden öyle endişe ediyorum ki tabi o zaman hareketlerini hiç hissetmemiştim. Bu hamileliğimin başından itibaren hareketlerini hissedersem rahatlıycam demiştim şimdide hissetmeye başladım ama bu sefer hareketini hissedemeyince yine endişeleniyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim

Bu kaygılar hiçbir zaman bitmeyecek hep yenisi eklenecek

Düzenli hareketler 24-26 haftalardan sonra başlar, öncesinde değişiklikler olur, merak etme, sağlıkla kavuşursunuz inşallah

27 haftadan söylüyorum bazen inanılmaz haraketli bazen çoook az…
o normal. sürekli hareket varsa az veya çok olması önemli değil.

benim bebeğim genel olarak az hareketliydi karnımda. ama bazı günler sanki içerde çıldırıyor gibi tepinirdi. bazen kahvaltıdan sonra bir de aksam yemeğinden sonra hissederdim hareketlerini sadece ama böyle minik sanki gıdıklanma gibi hareketleri olurdu kücük kücük.

değişiyor yani. ama en azından 24.haftaya kadar hareketleri takmamak lazım. benim doltorum hatta 30.haftadan sonra hareketlerini takip et bebeğin demişti. onun öncesinde hareketleriyle ilgili hiçbir yorum yapmamıştı

Merhaba. Bu durumun normal olduğunu söylüyor doktorlar. Tedirgin olmayın. Ben bebeğimin hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmeye başladım. Yaklaşık olarak 2 haftadır her gün net hareketler hissediyorum. Onun öncesinde bir var bir yoktu hareketlilik.

Tam bugün benim kafama takılan soruyu sormuşsun bende 18+2 tüm bugün kafama takıldı gün içinde neyseki cevaplar ivini rahatlattı

Ayy çok teşekkür ederim birazda olsa daha rahatladım çok şükür

Tam bugün benim kafama takılan soruyu sormuşsun bende 18+2 tüm bugün kafama takıldı gün içinde neyseki cevaplar ivini rahatlattı
Allahım o kadar pinpirikli birisi oldum ki anlatamam cevapları okuyunca bende biraz rahatladım ama yinede tam manasıyla hissedince rahatlayacağım sanırım

Bebişiniz daha çok minikmiş. Bazı el kol hareketlerini hissetmiyor da olabilirsiniz. 27. Haftamdayım bazen gece uyutmuyor öyle güçlü tekmeleler Ama yine de doktorum 1.5 saatte 3 hareket hissetmenin yeterli olduğunu söyledi. Tabi yorgunluğunuza, evde ya da dışarıda olmanıza göre de değişir. Merak etmeyin yakında çok güçlü hareketler hissedeceksiniz

MaşaAllah sizee bende o günlere afiyetle gelmek iiçin can atıyorum benim bi kaybım oldu öncedem o yüzden hep diken üstündeyim hep telaşlıyım onu hissettikçe yüreğim ferahlıyor

MaşaAllah sizee bende o günlere afiyetle gelmek iiçin can atıyorum benim bi kaybım oldu öncedem o yüzden hep diken üstündeyim hep telaşlıyım onu hissettikçe yüreğim ferahlıyor
Başınız sağolsun Allah gönlünüze ferahlık versin her şey güzel olur inşallah Miniğin cinsiyeti nedir acaba. Kız bebekleri daha hareketli olur derler ama hurafe midir bilemiyorum tabi

Başınız sağolsun Allah gönlünüze ferahlık versin her şey güzel olur inşallah Miniğin cinsiyeti nedir acaba. Kız bebekleri daha hareketli olur derler ama hurafe midir bilemiyorum tabi ki
Cinsiyetimiz erkek banada hep erkek bebek daha hareketli oluyor dediler ama benimki çok sakin bi bebek olacak sanırım birde hep çikolata vs ye hareket eder dediler ama nafile nerdeee meyve yiyince daha çok hareket ediyor benimki

Hamilelikte bende çok tedirgin olurdum hareket etmeyince sürekli doktora giderdim. Tembel bu bebeler uyuyup duruyor tabiki takipte önemli biz ne kadar normal desekte siz yine de çok hissetmediğiniz zaman da doktora gitmenizi tavsiye ederim. Sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…