Normal canın daha hareketleri küvetli değil o yüzden oluyor bende bazen korkuyordum ama zamanla hareketlerini çok sık hisetmeye başlıyorsun şimdi de canımı acıtıyor benim minik civcivim19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.
Teşekkür ederimnormal. 24. haftaya kadar düzenli harelet beklemeyin
Ayy daha evvel bi kaybım oldu o yüzden öyle endişe ediyorum ki tabi o zaman hareketlerini hiç hissetmemiştim. Bu hamileliğimin başından itibaren hareketlerini hissedersem rahatlıycam demiştim şimdide hissetmeye başladım ama bu sefer hareketini hissedemeyince yine endişeleniyorumNormal canın daha hareketleri küvetli değil o yüzden oluyor bende bazen korkuyordum ama zamanla hareketlerini çok sık hisetmeye başlıyorsun şimdi de canımı acıtıyor benim minik civcivim
Bu kaygılar hiçbir zaman bitmeyecek hep yenisi eklenecekAyy daha evvel bi kaybım oldu o yüzden öyle endişe ediyorum ki tabi o zaman hareketlerini hiç hissetmemiştim. Bu hamileliğimin başından itibaren hareketlerini hissedersem rahatlıycam demiştim şimdide hissetmeye başladım ama bu sefer hareketini hissedemeyince yine endişeleniyorumRabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
27 haftadan söylüyorum bazen inanılmaz haraketli bazen çoook az…normal. 24. haftaya kadar düzenli harelet beklemeyin
o normal. sürekli hareket varsa az veya çok olması önemli değil.27 haftadan söylüyorum bazen inanılmaz haraketli bazen çoook az…
Merhaba. Bu durumun normal olduğunu söylüyor doktorlar. Tedirgin olmayın. Ben bebeğimin hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmeye başladım. Yaklaşık olarak 2 haftadır her gün net hareketler hissediyorum. Onun öncesinde bir var bir yoktu hareketlilik.19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.
Tam bugün benim kafama takılan soruyu sormuşsun bende 18+2 tüm bugün kafama takıldı gün içinde neyseki cevaplar ivini rahatlattı19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.
Ayy çok teşekkür ederim birazda olsa daha rahatladım çok şükürMerhaba. Bu durumun normal olduğunu söylüyor doktorlar. Tedirgin olmayın. Ben bebeğimin hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmeye başladım. Yaklaşık olarak 2 haftadır her gün net hareketler hissediyorum. Onun öncesinde bir var bir yoktu hareketlilik.
Allahım o kadar pinpirikli birisi oldum ki anlatamam cevapları okuyunca bende biraz rahatladım ama yinede tam manasıyla hissedince rahatlayacağım sanırımTam bugün benim kafama takılan soruyu sormuşsun bende 18+2 tüm bugün kafama takıldı gün içinde neyseki cevaplar ivini rahatlattı
Rica ederim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAyy çok teşekkür ederim birazda olsa daha rahatladım çok şükür
Aminn canııım benimmmRica ederim. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bebişiniz daha çok minikmiş. Bazı el kol hareketlerini hissetmiyor da olabilirsiniz. 27. Haftamdayım bazen gece uyutmuyor öyle güçlü tekmeleler19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.
MaşaAllah sizeeBebişiniz daha çok minikmiş. Bazı el kol hareketlerini hissetmiyor da olabilirsiniz. 27. Haftamdayım bazen gece uyutmuyor öyle güçlü tekmelelerAma yine de doktorum 1.5 saatte 3 hareket hissetmenin yeterli olduğunu söyledi. Tabi yorgunluğunuza, evde ya da dışarıda olmanıza göre de değişir. Merak etmeyin yakında çok güçlü hareketler hissedeceksiniz
Başınız sağolsun Allah gönlünüze ferahlık versin her şey güzel olur inşallahMaşaAllah sizeebende o günlere afiyetle gelmek iiçin can atıyorum benim bi kaybım oldu öncedem o yüzden hep diken üstündeyim hep telaşlıyım onu hissettikçe yüreğim ferahlıyor
Cinsiyetimiz erkek banada hep erkek bebek daha hareketli oluyor dediler ama benimki çok sakin bi bebek olacak sanırımBaşınız sağolsun Allah gönlünüze ferahlık versin her şey güzel olur inşallahMiniğin cinsiyeti nedir acaba. Kız bebekleri daha hareketli olur derler ama hurafe midir bilemiyorum tabi ki
Hamilelikte bende çok tedirgin olurdum hareket etmeyince sürekli doktora giderdim. Tembel bu bebeler uyuyup duruyor19+2 haftalık hamileyim. 18. Haftama yakın hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bazı günler çok hareketli oluyor kıpır kıpır. Bazende neredeyse hiç hareket etmiyor gibi özellikle dünle bugün sanki hiç hareket etmedi gibi bazen ufacık bişey hissediyorum gibi ama yinede o şeyin bebeğimin hareketi olup olmadığından emin olamıyorum. Bu normal mi bu haftalarda acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?