Bebeğin hareketleri

Hala bı hareket hissetmiyorum ve birde bugün duygusalim aglayasim geliyor birden agliyorumda zaten buda bebeği olumsuz etkileyecek diye hem de hareket hissetmeyi ve iyice bugün Allah bullak oldum

Hala bı hareket hissetmiyorum ve birde bugün duygusalim aglayasim geliyor birden agliyorumda zaten buda bebeği olumsuz etkileyecek diye hem de hareket hissetmeyi ve iyice bugün Allah bullak oldum

Canım 24+4 deyim. Dün hareketleri belirgindi mesela. genelde yemeklerden sonra uzanınca hareket hissediyorum. Ama bugün kahvaltı dan sonra tıkkk yok tatlı falan yedim yine birşey yok. Sonra bir iki ufak hareket belli belirsiz. Yani bebeğin pozisyonuna göre bazı günler daha az hissediyor olabilirmişiz.

Yaaa inşallah 4 yıl sonra mucize gibi gelince korkuyorum tedirgin oluyorum açıkçası

28+4 iki gündür düzenli panik yapmayın

Benimde hareket yok gibi sanki bi pıt oluyor ama oda hareket mi anlayamadım o kadar belirsizdi yani öyle endişeleniyorum ki ama kime sorsam bu haftalarda çok normal diyor yinede o pıtır pıtır hareketleri hissettikten sonra böyle olunca insan endişe etmeden duramıyor

Aynı valla tam anlattigin gibi sanki boyle kalp atışı gibi 1 ufak vurup geçiyor bı pıt ediyor sonra yok afedersin diyom aceba bağırsak hareketimi secemiyorum ne olduğunu gaz mi ne tarif edemiyorum tam neye benzediğini

Aynı valla tam anlattigin gibi sanki boyle kalp atışı gibi 1 ufak vurup geçiyor bı pıt ediyor sonra yok afedersin diyom aceba bağırsak hareketimi secemiyorum ne olduğunu gaz mi ne tarif edemiyorum tam neye benzediğini
Aynen bende ne olduğunu çözemiyorum. Dua edelim Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Aynı şeyleri yaşıyorum.yarın tam 19 haftayı dolduracağım.3 gündür hareket hissetmiyorum.Ondan önce ara ara hissediyordum.Çok endişeliyim

Aynı şeyleri yaşıyorum.yarın tam 19 haftayı dolduracağım.3 gündür hareket hissetmiyorum.Ondan önce ara ara hissediyordum.Çok endişeliyim
Ben de 19+3 en son 3 gün önce hissettim hareket yok üstüne gece uykuda dönerken hafif bi ağrım oluyor hiç rahat uyuyamıyorum korkutuyor beni de bugün de hissetmezsem yarın bi doktora gidicem sanırım

Ben de 19+3 en son 3 gün önce hissettim hareket yok üstüne gece uykuda dönerken hafif bi ağrım oluyor hiç rahat uyuyamıyorum korkutuyor beni de bugün de hissetmezsem yarın bi doktora gidicem sanırım
Canım ben dayanamadım doktoru aradım.Anksiyeteden ölecektim…Doktor bu haftalar için bebek hareketi takip edilmez.Zaten kolay kolay hissedilmez hissetmiş olsan bile sonrasında bebek çok küçük olduğu için zun süre hissetmemek de normaldir dedi.Biraz içim rahatladı.Çok istiyorsan ultrasona girebilirsin ama bu alışkanlık olmamalı böyle dedi.Haftaya kontrolüm var o zamana kadar sabretmeye çalışacağım.

Teşekkür ederim canım bana da iyi geldi duymam Ben de kontrolü beklicem zaten detaylıya az kaldı sağlıkla atlatırız bu süreci inşallah yaa stres halinde yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…