- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Kv ikna edilmeye uğraşılmamalı. Kv saygıyla dinlenip bildiğini okumalı
Erkekte derin komik olur bence. Ayrıca kayınvalideyi ikna edecek bir durum yok. İsmine eşimle karar vereceğiz diyecek bitecek. Bu kadar pasif olmasın
Bence esler arasinda isim konusu kv. yi cok ilgilendirdigini dusunmuyorum.Kuzeniniz umursamasin bence kv nin soylediklerini.Yasli insanlara degisik gelebilir derin ismi.
Sahsen ben de cok begenmiyorum cok fazla var ama herkesin begenisi farkli:)
Komik bence de :) Yani islami isim koymak isterlerse koyarlar kendi tercihleri. Hem Kuran da geciyor diye konulan bazi ismilerin duzgun anlami bile olmuyor.O İslama uygun bir isim değil inançsız ismi dedi çok komik
Kaynana söylüyor diye kötü algılanmasına gerek yok hemen. Evet derin ismi çok manasız bir isim.. onca isim varken bu yokluk nedir yani ... bu konuda haklı kvdesi. Fikrini söyleyip kenara çekilirse eyvallah. Ama yine de Çok karışmaması gerekir. Dediği doğru mu doğru evet.
Kelime olarak guzel olsada anlam olarak bence derin ismi cok ta hoş degil cunku isimlerin kisiliklere yansidigini düşünüyorum.Derin isimli bir bebeginde cok derinlerde olacaginin kanaatindayim.
Kaynana ya gelincede annene babasi koysun ismini hic mi anne babanin hevesi yok evlatlarina isim koymakta.ablan tamam anne düşunüruz neden olmasin diyerek eşiyle karar versin ne isterlerse onu koysun.kaynananin oglumada soylicem diye tehtid etmeside hos bisey degil.
Çok anlamlı bi isim olduğu söylenemez evet. Çok merak ettim kv nim istediği isimler neydi?O İslama uygun bir isim değil inançsız ismi dedi çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?