Bebeğin isim sorunu

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Kızlar merhaba benim sorunum bu defa ablam bildigim kuzenim ile ilgili kendisi 2 yıllık evli ve şu anda 6 aylık hamile .kızı olacak. kv ve kp ile evlendiginden beri sorunları var .ben dün ablamdayken kv evine geldi. bebeğin isim konusu gündeme geldi .ablam bebeğin ismini kız da olsa erkek de olsa derin koymak istiyor

ama kv bu ne biçim isim başka isim yok mu dedi ve kendi beğendiği isimleri sıralamaya başladı bunlardan seçin oğluma da söylucem filan dedi ablam da üzüldü tabiki hatta bu saate kadar uyuyamamış bana whatsapp dan yazdı eşi şehir dışında olduğu için kv yanında dırdıra devam etmiş

Sizce kötü bir isim mi derin?? Ben çok beğenmiştim
Kv nasıl ikna edilmeli??

Bence esler arasinda isim konusu kv. yi cok ilgilendirdigini dusunmuyorum.Kuzeniniz umursamasin bence kv nin soylediklerini.Yasli insanlara degisik gelebilir derin ismi.
Sahsen ben de cok begenmiyorum cok fazla var ama herkesin begenisi farkli:)

Bence esler arasinda isim konusu kv. yi cok ilgilendirdigini dusunmuyorum.Kuzeniniz umursamasin bence kv nin soylediklerini.Yasli insanlara degisik gelebilir derin ismi.
Sahsen ben de cok begenmiyorum cok fazla var ama herkesin begenisi farkli:)

O İslama uygun bir isim değil inançsız ismi dedi çok komik

Kv ogluna soylemeden o soylesin bence. Kaynana kaynana sen ne karisirsin benim cocugumun ismine Allah akil fikir versin bu insanlara bogmasan olmaz bogsanda olmaz coluk cocuk ortada kalir cok sinirlendim simdi birden kaynanalara hic tahammulum yoktur da

Kelime olarak guzel olsada anlam olarak bence derin ismi cok ta hoş degil cunku isimlerin kisiliklere yansidigini düşünüyorum.Derin isimli bir bebeginde cok derinlerde olacaginin kanaatindayim.

Kaynana ya gelincede annene babasi koysun ismini hic mi anne babanin hevesi yok evlatlarina isim koymakta.ablan tamam anne düşunüruz neden olmasin diyerek eşiyle karar versin ne isterlerse onu koysun.kaynananin oglumada soylicem diye tehtid etmeside hos bisey degil.

Kaynana söylüyor diye kötü algılanmasına gerek yok hemen. Evet derin ismi çok manasız bir isim.. onca isim varken bu yokluk nedir yani ... bu konuda haklı kvdesi. Fikrini söyleyip kenara çekilirse eyvallah. Ama yine de Çok karışmaması gerekir. Dediği doğru mu doğru evet.

Herkesin kendi seçimi anlam olarak kötü değil bence modern de bir isim

Derinlerde olacağı derken

Kv yi ikna etmeye ne gerek var, çocuğun nüfus cüzdanını çıkarmaya o mu gidecek ona neymiş?
Anne baba beğendiyse koysunlar.
Çok modern, anlam olarak da güzel, hoş bir isim bence.

Kv ile ilgili değil ama erkdkte derin ne alaka . Deniz falan olsa anlıycam bi derece. Peki kuzeninizin eşi nasıl? Anneci mi?
Ya bi de bu büyükler niye karışıyolar çocuk isimlerine. Siz sadece fikrinizi söyleyin bırakında annesi babası karar versin

İsim koymaya bu kadar meraklı olan kendi çocuğunu doğursun,istediği ismi koysun. Bence bu konuyu tartışmasınlar bile, peki peki diye geçiştirip istedikleri ismi koysunlar. Derin de gayet her iki cinse de koyulabilecek anlamı olan bir isim bence. Herkese fikir danışmak zorunda değiller, her kafadan bir ses çıktıkça onların da aklı karışır. Bu isim iyi mi diye sormak yerine, bize isim önerin desinler, iyi mi kötü mü kendi aralarında karar versinler. Çocuklarına koyacakları isimle kimseyi memnun etmek gibi mecburiyetleri yok.

Derin ismi iyi veya kotu eger anne baba bunu sectilerse bu kimseyi ilgilendirmez. Su isim konusundaki mudahalelere sinir oluyorum ya bu çocuk anne babanin çocuğu baskasini ilgilendirmez bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…