• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin isim sorunu

Kv neden ikna ediyormuski Ben bu ismi istiyorum bitti 9 ay tasiyan o 9 ay boyunca her sikintiyi ceken o saatlerce sanci cekip doguracak olan o sonra isime gelince kv benim dedigim olacak dicek sessiz kalmasin tek soylicegi tesekkurler fikirler icin ama kararim kesin yillardir aklimdaki isim bu kararimi degistirmeyi dusunmuyorum isim hakki annenindir

Derin diye erkek ismi mi olur?Akrabaların en büyük hobisi bence doğacak çocuğa anne babasından önce isim belirlemek
Not: Abla anne olanmış hehe ben baştan yanlış anlamışım özür dilerim tekrar düzenledim. Erkek olursa derin koymasın ama ya :)

eşi anansının ağzına bakan biri değilse, hiç umursamasın. kaynana konuşsun dursun :ukala:

Niye başkalarıyla tartışılır ki bebeğe isim verme konusu. Kv ikna etmek de netin nesi. Ben başımı ağrıtmamak için, karar veremedik diyorum geçiştiriyorum. Ablanıza söyleyin bi daha konusunu açmasın, sinir olmasın boş yere

Kızlar merhaba benim sorunum bu defa ablam bildigim kuzenim ile ilgili kendisi 2 yıllık evli ve şu anda 6 aylık hamile .kızı olacak. kv ve kp ile evlendiginden beri sorunları var .ben dün ablamdayken kv evine geldi. bebeğin isim konusu gündeme geldi .ablam bebeğin ismini kız da olsa erkek de olsa derin koymak istiyor

ama kv bu ne biçim isim başka isim yok mu dedi ve kendi beğendiği isimleri sıralamaya başladı bunlardan seçin oğluma da söylucem filan dedi ablam da üzüldü tabiki:KK43: hatta bu saate kadar uyuyamamış bana whatsapp dan yazdı eşi şehir dışında olduğu için kv yanında dırdıra devam etmiş

Sizce kötü bir isim mi derin?? Ben çok beğenmiştim
Kv nasıl ikna edilmeli??
kötü değilde anlamsız bir isim yaaa

Kv ikna olmaz o istiyor diyo de istemediginiz bi ismi koyacak degilsiniz. Biz karar vericez desin ablaniz bu kadar pasif kalmasin. Cocukla ilgili herseye karismaya da calisir o izin vermesin. Ben anlamiyorum bnce baba bile bir tik anneden sonra geliyor bu isim konusunda. Cocuga can veren biz karninda tasiyan biz doguran biz emziren biz yediten iciren bakan biz.

Yaa böyle şeyleri görünce benim anam babam melek mi diyesim geliyor ama Allah var yengem de hakkını veriyor insan evladi Allah razı olsun

Kızlar merhaba benim sorunum bu defa ablam bildigim kuzenim ile ilgili kendisi 2 yıllık evli ve şu anda 6 aylık hamile .kızı olacak. kv ve kp ile evlendiginden beri sorunları var .ben dün ablamdayken kv evine geldi. bebeğin isim konusu gündeme geldi .ablam bebeğin ismini kız da olsa erkek de olsa derin koymak istiyor

ama kv bu ne biçim isim başka isim yok mu dedi ve kendi beğendiği isimleri sıralamaya başladı bunlardan seçin oğluma da söylucem filan dedi ablam da üzüldü tabiki:KK43: hatta bu saate kadar uyuyamamış bana whatsapp dan yazdı eşi şehir dışında olduğu için kv yanında dırdıra devam etmiş

Sizce kötü bir isim mi derin?? Ben çok beğenmiştim
Kv nasıl ikna edilmeli??
Çok güzel ve anlamlı bir isim. Kesinlikle kimsenin karışmaya hakkı yok. Çok isim koymak isteyen kendi doğursun.

Derin çok güzel ama o kadar fazla ki...
Herkes derin koyuyor. Devin daha hoş. Kv ye desin ki, tamam anne daha çok var, düşünürüz. Eşiyle konuşup halledebilir. Olmadı,...

Doğuma yakın ak sakallı bir dede giriversin rüyasına :) :) kulağına bir isim fısıldasın. Herkes susar kalır, dede bu dinlemek lazım :) :) :)
Sevgiler...

Yanlış anlamayın ama bu isim küfürlü kullanılıyor.ilerde arkadaşları arasında dalda konusu olabilir.tabii yine de anne koymalı ismi.

Back
X