Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese. şu an 20 küsür haftalık hamileyim. erkek bebek bekliyorum. bebeğe hala isim bulamadık. neyse eşim şakayla karışık bebeğe kendi babasının adının yanında istediğimiz ismi koyabileceğimizi söylüyor mesela kendi baba ismi fatih olsun fatih emir koyarız diyor. neyse bu önemli değil ama benim babam vefat etti. ben babamın ismini koyalım demiyorum ama kendisi de şakayla karışık devamlı aynı espriyi yapıyor. geçenlerde kardeşemen yanında da söyledi. insan hiç mi düşünmez bunun babası vefat etmiş ben böyle espri yapmayım diye. neyse geçen gün yine aynı espriyi yaptı. ben de artık sinirime hakim olmaya çalışarak babanın ismini koymak istiyosan koyabilirsin ama şaka olarak yapıyosan yapma, kırılıyorum dedim. bu sefer suratını astı. neye kırıldığımı bile anlamadın değilmi dedim. neyse bi tartışma olmadı ama ne kadar düşüncesiz ya. benim böyle bir yaram varken böyle şaka yapılırmı. babasının ismini koymak istiyosa da ben koyma demedim ki. en çok da kardeşimin yanında söyleyince şaşırdım. şimdi Allah korusun onun anne veya babası ölmüş olsa ben çocuğumuza annemin adını koyalım diyemem ya. acaba ben mi kırılganım.
Ben de 3 aylik hamileyim .Daha cinsiyeti belli degil.Hamile kalmadan once ve ilk aylar esim sakayla isimler uretiyordu (Bu arada hem kayinbabam hem babam vefat etti) Bir ara yine gulerek babamin ismini koyariz dedi.Benim babamda vefat etti bu konuda ne dusunuyorsun dedim.Ikisinin ismini koyariz dedi gulerek.Cok ciddi bir sekilde "bana bak ne senin ne de benim babamin ismi konulmayacak.Ben bir liste yapicam onun icinden beraber begenecez"dedim.Garibim hemen "tamam" dedi ve bir daha konuyu acmadi.3 hafta evvel cooook sevdigim asla kayinvalide olarak gormedigim anne yerine koydugum onunda beni kizi yerine koydugu bir gun olsun birbirimizi kirmadigimiz caniim kayinvalidemi kaybettik.Gecen gun "eger kizimiz olursa ikinci ismini annenin ismini koyacam" dedim.Cok duygulandi .Gozlerinden yas geldi.Ben de hic bir zaman kaybettigimiz buyuklerimizin isimlerini koyma taraftari degildim ama cok icimden geldi belki bu acili gunumuzde biraz olsun kocami mutlu edebilirim diye dusundum.
ay canım iyi niyetinden dolayı allah senden razı olsun inş.gözlerim doldu kız:) çok güzel düşünmüssün tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
ay canım iyi niyetinden dolayı allah senden razı olsun inş.gözlerim doldu kız:) çok güzel düşünmüssün tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu arada siz de hamileymissiniz.Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi nasip etsin insallah.Rabbim hayirli dogumlar ,hayirli evlatlar nasip etsin bizlere.
merhaba herkese. şu an 20 küsür haftalık hamileyim. erkek bebek bekliyorum. bebeğe hala isim bulamadık. neyse eşim şakayla karışık bebeğe kendi babasının adının yanında istediğimiz ismi koyabileceğimizi söylüyor mesela kendi baba ismi fatih olsun fatih emir koyarız diyor. neyse bu önemli değil ama benim babam vefat etti. ben babamın ismini koyalım demiyorum ama kendisi de şakayla karışık devamlı aynı espriyi yapıyor. geçenlerde kardeşemen yanında da söyledi. insan hiç mi düşünmez bunun babası vefat etmiş ben böyle espri yapmayım diye. neyse geçen gün yine aynı espriyi yaptı. ben de artık sinirime hakim olmaya çalışarak babanın ismini koymak istiyosan koyabilirsin ama şaka olarak yapıyosan yapma, kırılıyorum dedim. bu sefer suratını astı. neye kırıldığımı bile anlamadın değilmi dedim. neyse bi tartışma olmadı ama ne kadar düşüncesiz ya. benim böyle bir yaram varken böyle şaka yapılırmı. babasının ismini koymak istiyosa da ben koyma demedim ki. en çok da kardeşimin yanında söyleyince şaşırdım. şimdi Allah korusun onun anne veya babası ölmüş olsa ben çocuğumuza annemin adını koyalım diyemem ya. acaba ben mi kırılganım.