Bebeğin ismine karışan kv

Anne baba çocuğuna istediği ismi koyabilir isimleri modern yada eski diye ayırmak abes geliyor bana yeterki anlamı güzel ve kullanışlı olsun.
Kızımın sınıfında bir çocuğun ismi (Muhammed Musab ubeyir) böyle hayatı boyunca zorlanacakları isimleri koymayalim yeterli.

Hamile kaldığımda bir rüya görmüştüm rüyamda bir erkek çocuğu vardı bileğinde künye vardı üzerinde fatih yazıyordu.Senin adın fatih mi diyerek öptüm sevdim onu kokladım erkek olsaydı fatih koyacaktım.Hüma ismi aklımda zaten olan bir isim iken rüyamda fatih ismini görmemle hüma ismine daha fazla yaklaştım Sultan mehmet in annesinin adı olduğu için.Bilmiyorum yani içimden bir his o ismi koymamı söyledi eşimle beğenince de ona karar verdik.
Hikayesi olan isimleri severim, umarım ben de böyle bir şey yaşarım 😊 yaşamazsam da aklımda bir iki isim var hikayesi yok ama anlamı ve seslenmesi güzel isimler 😊

Siz elbette ki istediginiz ismi koyacaksiniz🌸 kayinvalideniz arzu ettigi ismi soylemis. Kirmadan guzelmis vs deyip bizim hayalimiz hep su isimdi diyerek konuyu kapamak lazim. Ben de mesela usulen sorarim zamani gelince, ama benim de aklimda tam olmasa da bikac isim var🤭🤭

ismin okunuşundan bilmem nesinden çok .anlamı önemli.
şimdilerde ortalık minda hinda gında bilmem ne dolu.içi boş ve manasız isimler.
ayşeler ,fatmalar haticeler dururken illaaaa miyav miyav.
feridenin manası ne kadar doğru bilmıyorum ama tek ve eşsiz benzersiz demekmiş.ağır bir isim.anlamı bakımından çok uygun değil.
ayrıca 9 ay sen taşıdın tasasını sen çektin. eşin 25 hakkı var . eş bile bu dilime sahipken kvden ancak armut toplar.
sağlıkla kucağına al.

Back
X