Bebeğin Kafa boyunun önde gitmesi

Polyannaam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
8
0
6
35
İstanbul
kızlar 28+4 hamileyim. Bugün kontrolumuz vardi. Dr.um kafa boyunun önde gittiğini söyledi ultrason çıktısında 30+6 gözüküyor( halbuki her zaman normal gunünde veya birkac gun ileride çıkardı ölçümlerde. Hatta 10 gun önce başka bir Dr.a gitmiştik bacak boyu iki hafta onde çıkmıştı. Uzun olacak demişti Dr. Şimdi ise bacak boyu kilo normal, kafa boyu büyük. Anlamadım gitti bu değişkenliği. Aynı veya benzerini yaşayan var mı??? Moralim bozuldu

kız kardeşim içinde çok iri önde gidiyor doğmaz ölür doğsada sorunlu olur demişlerdi. evet iri doğdu 42 haftalık 4.750 kg . boyu da çok uzundu. şimdi hatırlamıyorum kaç cm di. hiç bir sorun olmadı normal doğumla üstelik doğdu.
çok da zeki şu an üniversite 1. sınıfda 5. yabancı dilini öğreniyor. her söylenene kafaya takma. moralini bozma stresini bebiş de paylaşıyor. kardeşim o yüzden aşırı sinirli. hemen parlar.
mutlu olalım mutlu bebeişlerimiiz olsun

Son düzenleme:
benim kızımında neredeyse 3 hafta önde gidiyordu... bu yüzden normal doğumu göze alamadım.. doğduğunda kafasının oyu gayet normaldi sadece arka kısmı çıkıktı zamanla o da düzeldi... şimdi kızım üç yaşında ve maşallah cin gibi... üzme kendini.. olabiliyor zaten anormal bir durum olursa dr söylerdi.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim astar ve kmr32 .. Böyle okuyunca icim rahatladı bir nebze de olsa. Çok bilmek iyi değil oma karar verdim:) onceden bu kadar ne kontrol varmış ne de santim santim hesap:)) inşallah sizin dediğiniz gibi olur. Kmr32 çok haklısın vala stres konusunda ama yapım engel olamıyorum. Hamilelikten önce de hep rahat insanlara gıpta etmişler. Ben ne olsa hindi gibi düşünür dururum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…