Bebeğin kafası 4 hafta önde diğer ölçümler kendi haftasında. Yaşayan var mı ?

nsmnoname

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
87
-10
16
34
31 haftalık hamileyim dün devlette gittiğim doktor bebeğin başı 35 diğer ölçüler 31 hfta sorun olabilir perinitaloğa git dedi bugün kendi doktoruma gideceğim ama çok korkuyorum bu birçok hamileye söylenmiş ama genelde diğer ölçüleri de büyükmüş sorun olmamış benim gibi sadece kafası büyük olan var mı , ? Tam 4 hafta önde çok üzgünüm .

Bizim öyleydi kafası iki hafta üç hafta dört hafta her gidişimizde farklı çıkardı. Doktorumuz hiç panik olacak bir şey değil bu genetik ailenizde de vardır kafası büyük dedi. Eşimde bebekken öyleymiş galiba bir doğdu minicik bu mu kafası büyük bebek dersin

Çok sevindim insallah bizim de öyle olr , ilk oğlumda ztn trigonosefali var o yüzden korkuyorum , peki sizin diğer ölçüler de önde miydi bizim sadece kafa önde ondan endişe ediyorum dünkü doktor diğer ölçüler haftayla uyumlu sadece kafa büyük yoksa bebek iri diyecektim dedi

İlkinde öyle bir şey varsa mutlaka perinatolog takibi yaptırın düzenli. Bizim her şeyi haftasıyla uyumlu çıkardı kafa hariç ama benim doktorum gayet normal bir durum demişti hiç telaşlanmadık biz. Herkesin farklı olabilir tabii bizimki böyleydi.

Çok sevindim insallah bizim de öyle olr , ilk oğlumda ztn trigonosefali var o yüzden korkuyorum , peki sizin diğer ölçüler de önde miydi bizim sadece kafa önde ondan endişe ediyorum dünkü doktor diğer ölçüler haftayla uyumlu sadece kafa büyük yoksa bebek iri diyecektim dedi

Yaşadığım şehirde perinitaloji yok . Oğlumdaykrn Ankara’da yaşıyorduk o zaman perinitalog bakıyordu kadın proftu ama o bile anlamamıştı oğlumda kafada şekil bozukluğu olduğunu . Zihinsel bi sorunu yok Allah’a şükğr ama kafası yamuk

Kaskla düzeltiyorlar aslında öyle bir şey önermediler mi bebekken

Kaskla düzeltiyorlar aslında öyle bir şey önermediler mi bebekken
3-4 farklı doktora götürdük zamanla düzelir dediler biri ameliyat dedi ama riskleri çok fazlaydı göze alamadık . Zamanla da düzelmedi maalesef . Küvözde uzun süre yattığı için kask zamanı geçmişti

Hayırlısı olsun umarım büyüdükçe toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…