bebeğin kafasındaki su

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
298
İstanbul
arkadaşlar girdiğim detaylı ultrasonda bebeğimin kafasındaki yani sağ sol ventrüküler dedikleri şey tam sınırdaymış. bu 3 defadır detaylı ultrasona giriyorum aynı değerler halende girmem gerekiyormuş bu ilerde kramozom hastalıklarına falan neden olabiliyormuş bebek doğmadan bişey yapılamıyomuş.doğduğunda bebeğe emar çekiliyomuş kan alınıyomuş vs.küçücük bebeğe bunlar yapılırmı .artık doktora giderken korkuyorum kötü mü iyimi haber vercek ne dicek iyice bunaldım işallah bişey yoktur .böyle bir durumla karşılaşan varmıydı nolur yazsında biraz içim rahatlasın bazen anne karnında küçüldüğüde oluyomuş böyle bişey başına gelen varsa lütfen tazsın.

canım geçmiş olsun ne yaptınız bilmiyorum ben de 26 haftalık hamileyim bana da aynı şey söylendi tam sınırda denildi şimdi son durum nedir hem konuna hem de özel mesajla aynı yazıyı yazıyorum....bana normal ultrasonda baktı doktor; "artabilir de azabilir de" dedi.evet anna karnında tedavisi yokmuş...inşallah sağlıklı doğarlar..normal usg den baktı ayrıntılı ultrasondan bakılmasını istedi 1 hafta sonra ayrıntılıya gircez inşallah bişi çıkmaz...

geçmişolsun...benim kızım su an 3yasında ona hamileyken doktr beyninde su fazlası var demişti senin dediğinle aynımı bilmiyorum ama sonra renkli dopplere girdim Allahıma şükür olmadığı anlasıldı ve su an 3yasında cok sükürde sağlıklı inşallah sizinkilerdede bişey çıkmaz ALLAH şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…