Çocuk Hastalıkları bebeğin kafasının arkası düzleşti YARDIM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
bebeğim3 aylık sırt üstü yatırıyor ne kadar yan yatırsamda ve kafasını sola çeviriyr sürekli uyurkende uyanıkkende sola bakmayı tercih ediyr bir sağlık sorunu da yok ama kafa hep sola bakıyr sonuç olarak da kafasının arkası sol taraf düzleşti asimetrik bir görüntü var. millet yorum yapıyr çok üzülüyrm kendimi suçluyorum resmn psikolojim bozuldu. ne olur yardım edinn Ne olacak

bebekler için yan yatırma yastıkları var.. gerçi 3 aylık olmuş ama yine de onlarla sağ tarafına yatırmayı deneyebilirsiniz.

bebeği diğer yana yatırıp,sırt ve kafasına sert bi yastık koyarsanız dönemez.ayrıca rahatça sırt üstü yatırabilmek için tasarlanmış düz kafa yastığı var.ben aldım bebeğime. theraline medikal bebek yastığı.internetten sipariş verbilirsiniz.

Bende bebeğim ne tarafa yatacaksa tam tersine yastık koyuyordum dönemiyordu.

Bizde de aynı sorun var arkasına yastık koymayı deniyorum dönemeyince çığlık çığlığa aglıyor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…