Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çünkü bir aydır kontrole gitmeyecem 6 Kasım da ikili test var ya durduysa diyorumHiç birşey olmAz merak etme ben de ilk zamanlar çok telaşlanıyordum
Coook doğru söylüyorsun pecetlere bakmaktan WC gitmek istemiyorum kanmı değil mi diye öyle bakıyorum peceteye takıntı hastalığı var bende o mu yapıyor bilmiyorum ama kanama olmadı şükür iyidir demi
Ahh canim .Ahh bitmiyir ki bu düşünceler.kalbini duymadan ya atmazsa diye takiyoruz kalbi atsa bile ya durursa diyoruz ben simdi 22 haftalik oldum ya erken dogum olursa diye takiyorum kafama ins biseyi yoktir canim.Allah korusun kalbi durursa karninda galiba hamileleik belirtisi ortadan kalkiyirmus mide bulantisi vs. Falankızlar doktora gitmeden bebeğin kalbi durduğunu nasıl anlarsınız yani ne olur ben 9+6 günlük hamileyim mide bulantım var göğüste bastırınca Ağrı var kasık ağrım var ama ya kalbi durduysa diyorum azda belim agrıor
Korkma canım kanman olmadığı sürece strese girmen boşunakızlar doktora gitmeden bebeğin kalbi durduğunu nasıl anlarsınız yani ne olur ben 9+6 günlük hamileyim mide bulantım var göğüste bastırınca Ağrı var kasık ağrım var ama ya kalbi durduysa diyorum azda belim agrıor