kızlar doktora gitmeden bebeğin kalbi durduğunu nasıl anlarsınız yani ne olur ben 9+6 günlük hamileyim mide bulantım var göğüste bastırınca Ağrı var kasık ağrım var ama ya kalbi durduysa diyorum azda belim agrıor
Kuzum bir sey soyleyecegim ama yalnis anlama lutfen.kendini bu kadar cok dinlemesen?bende 16 haftalik hamileyim bende bazen endiseleniyorum ama seninki asiri derecede.belkide 10 konun var endiselerinle ilgili.biraz sakin ol.bak daha yolun basindasim onunde daha kac ay var simdiden boyle yaparsan hamileligin tadini cikaramazsinki
Coook doğru söylüyorsun pecetlere bakmaktan WC gitmek istemiyorum kanmı değil mi diye öyle bakıyorum peceteye takıntı hastalığı var bende o mu yapıyor bilmiyorum ama kanama olmadı şükür iyidir demi
Coook doğru söylüyorsun pecetlere bakmaktan WC gitmek istemiyorum kanmı değil mi diye öyle bakıyorum peceteye takıntı hastalığı var bende o mu yapıyor bilmiyorum ama kanama olmadı şükür iyidir demi
Merhaba canim..evet sanirim takinti hastaligin seni bu kadar endiselendiren.. Lüften Sakin olmaya calis. Böyle hamileligin keyfini cikaramazsin. Calismiyorsan Kendine gün icinde yapcak biseyler bul. Mesela bir örgüye basla aklin hep biseyle mesgul olsun..
İlk zamanlar gerçekten bu her anne adayında takıntı oluyor. Ağustos’ta tatile gitmiştim, bunu düşünmekten tatilim zehir oldu.. hep eşime bi doktora mı gitsek kalp atışlarını mı dinlesek deyip durdum 1 hafta boyunca.. gerçekten çok düşünmemek lazım. Allahım bebeklerimizi korusun inşallah..
kızlar doktora gitmeden bebeğin kalbi durduğunu nasıl anlarsınız yani ne olur ben 9+6 günlük hamileyim mide bulantım var göğüste bastırınca Ağrı var kasık ağrım var ama ya kalbi durduysa diyorum azda belim agrıor
Ahh canim .Ahh bitmiyir ki bu düşünceler.kalbini duymadan ya atmazsa diye takiyoruz kalbi atsa bile ya durursa diyoruz ben simdi 22 haftalik oldum ya erken dogum olursa diye takiyorum kafama ins biseyi yoktir canim.Allah korusun kalbi durursa karninda galiba hamileleik belirtisi ortadan kalkiyirmus mide bulantisi vs. Falan