- 8 Mart 2018
- 15
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi esmayusufberat
-
Merhabalar bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşallahBenim de bebegim de 22. Haftada sag aortik ark cikti ve di goerge sendromu olabilir dediler. Farkli bir ultrsona girdik ve kalp icinde profesore gittik. Cok korkmustuk sendroml alakali da cok detayli bilgilendirme yapilmiyor. 23. Haftada da dusuk tehlikem ortaya cikti. Rahim agzi kisalmis bunlara ragmen bekledik 38+4 de.kendi istegimizle suni sanciyla normal dogum oldu. Tum testleri yaptirdik ve cok.sukur negatif cikti. Kalbindeki anomali.var sadec3 yutkunma sorunu olur dedi doktorlar sendrom yok cok.sukur. icinizi ferah tutun herseyden once suan 3 haftalik
Aynı sorun bende var 24 haftalık oldu bazı drlar doğunca sorun yaşar diyor bazıları ameliyat bazıları belki hiç bişey olmaz diyor ne yapacağımı şaşırdım. 5. Tüp bebek denememde hamile kaldım ne yapacğım bilmiyorum
Benim de kızımda hem kalpte hemde bagırsakta parlaklık görüldü özel hastanede detaylı ultrosonda tam 1buvuk saat kaldım ve onun sonucunda bana bunların down sendromlu olabilme ihtimali var dedi bizim anlaşmalı bir yerde 2 milyar verip kanla down sendeomlumu ona bakabiriz dedi ben öyle olsa bile bişey degişmicwk benim cocuhum dogurucam deim ve hamileliğim o psikolijle gceti hep farklı hastanelerde görüldüm sonuç hiç bir sey cıkmadı cok takılma benceMerhabalar ileri düzey ultrasonda bebeğin kalbinde sağ aortik ark. Ve 1.9 mm büyüklüğünde parlaklık görüldü böyle bişeyle karşılaşanlar yardımcı olun lütfen !!
Benim de kızımda hem kalpte hemde bagırsakta parlaklık görüldü özel hastanede detaylı ultrosonda tam 1buvuk saat kaldım ve onun sonucunda bana bunların down sendromlu olabilme ihtimali var dedi bizim anlaşmalı bir yerde 2 milyar verip kanla down sendeomlumu ona bakabiriz dedi ben öyle olsa bile bişey degişmicwk benim cocuhum dogurucam deim ve hamileliğim o psikolijle gceti hep farklı hastanelerde görüldüm sonuç hiç bir sey cıkmadı cok takılma bence
Ve Bi dr bana ultrason bu kemikler bile parlak gözükebiliyor demişti bunlar cok küçük bulgularmış demişti o zamn rahatlamıştım
Merhaba biz henüz sonuca varamadık. Bi çok dr dan görüş aldık basit gibi gözüksede doğumdan sonra sıkıntılı süreçlerin olduğundan bahsedildi. Ne yapacağımız bilmiyoruz. Size risklerden bahsettiler mi ?
Merhaba biz henüz sonuca varamadık. Bi çok dr dan görüş aldık basit gibi gözüksede doğumdan sonra sıkıntılı süreçlerin olduğundan bahsedildi. Ne yapacağımız bilmiyoruz. Size risklerden bahsettiler mi ?
İstanbul evet perinatoloji takip edioyor birden fazla doktora gittim. Malesef sonrasında yaşanacak herşey süpriz okuyup araştırdığım kadarıyla hemen ameliyat yada sonra ama solunum problemleri yutkunma sorunu vs yaşanacak gibi gebelik sonlandırma falan önerdiler mi size ?Doğum anında sıkıntı olmaz ama sonrası için (1-2 ) hafta içinde belli olur solunum sıkkntısınolursa ameliyatı varmış . Siz hangi ildesiniz , birde Perinatoloji mi takip ediyor sizi
İstanbul evet perinatoloji takip edioyor birden fazla doktora gittim. Malesef sonrasında yaşanacak herşey süpriz okuyup araştırdığım kadarıyla hemen ameliyat yada sonra ama solunum problemleri yutkunma sorunu vs yaşanacak gibi gebelik sonlandırma falan önerdiler mi size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?