- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Ben henuz 5+4üm
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi
Benim bulantım mide yanmam var kese gördükten 2 gün sonra başladı ay inşallah kalp atışındandır perşembe gidicez kalp duymaya :)Ben henuz 5+4üm
Doktor 6da cagirdi ama sanirim sadece kese icin.Bulanti kusma kalp atisi olustugunda basliyomus diye duydum.kalp atisi duyan arkadaslar mide sorunlariniz o donemdemi basladi
Bulanti ve kusmaktan cok korkuyorumCnm bende hiç bulantı kusma olmadı koku hassasiyeti ve tiksinme ler evet o zamanlarda basladi
Bulanti ve kusmaktan cok korkuyorum
insallah senin gibi geciririm
ya bende 9. hafta başladı 12. haftada bitti iştahım gitti migdem berbattı ama şükür çabuk geçti :) inşallah sende olmazBen henuz 5+4üm
Canim peki kalp atisini kacinci haftada duymustunya bende 9. hafta başladı 12. haftada bitti iştahım gitti migdem berbattı ama şükür çabuk geçti :) inşallah sende olmaz
7+1 de duydum sesini çok güzel atıyordu minik kalbi :) 6.haftasında duyamadım ama kalp ritmini gördüm ultrasonda ikisinide alttan muayene ile duydumCanim peki kalp atisini kacinci haftada duymustun
7 haftalik kalp atisini duymadim ama doktor gordugunu ve kesenin dolu oldugunu soyledi .. sizce duymakla gormek ayni seymi iyi mi kotumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?