Bebeğin kalp atışını duyma ihtimalim var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ss81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ss81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
234
1
46
Ankara
8 haftalık hamileyim daha bebeğin kalp atışını duyamadık doktor bir hafta daha bekliyecek sizce ümitlenmekde hata mı ediyorum. bir ihtimal olamaz mıbilmiyorumkismile

8 haftalık hamileyim daha bebeğin kalp atışını duyamadık doktor bir hafta daha bekliyecek sizce ümitlenmekde hata mı ediyorum. bir ihtimal olamaz mıbilmiyorumkismile

İnaşallah kalp atışları oluşur. Ne olursa olsun ümidini yitirme bence. Dua et. İnşallah yaa.:Saruboceq:

inşaallah dua ediyorum rabbima hiç birşey zor değil lütfen sizde benim için dua edin .rabbim elimden almasın.:Saruboceq:

inşaallah dua ediyorum rabbima hiç birşey zor değil lütfen sizde benim için dua edin .rabbim elimden almasın.:Saruboceq:

:Saruboceq: Allah sana bağışlar inşallah. İlk hamileliğin mi

doktor hiç ümitli konuşmadı öyle bir ihtimal olduğunu duymak bile bana yatecek

bu kadar hanımız hiç bana tatmin edcek yardım edecek yok mu soralım araştıralım bir yardım edin şu garibana.6sına kadar bana acıyın bana.:Saruboceq:

bu kadar hanımız hiç bana tatmin edcek yardım edecek yok mu soralım araştıralım bir yardım edin şu garibana.6sına kadar bana acıyın bana.:Saruboceq:

Öyle şey mi olur canım "acımak" lafını kendine kullanma bile lütfen...
Senin duaya ihtiyacın var doğru ama acınacak durumda değilsin Allah'ın izniyle.
Hayatta hiç bir şey umutsuzluktan daha vahim değildir.Doktorun umutsuz olabilir o onun problemi ama o da bilmiyor ki neticede bir hafta sonrasını.Bence sen Allah'a sığın O'nda dile O'ndan iste.Veren de O alan da o.Dilerim bebişinin kalp pıt pıtlarını duyar bu sayfaya da müjdeler yazarsın ama lüften öncelikle sen umutlu ol ki bebeğinde ses versin sana...
Dualarım seninle...

Öyle şey mi olur canım "acımak" lafını kendine kullanma bile lütfen...
Senin duaya ihtiyacın var doğru ama acınacak durumda değilsin Allah'ın izniyle.
Hayatta hiç bir şey umutsuzluktan daha vahim değildir.Doktorun umutsuz olabilir o onun problemi ama o da bilmiyor ki neticede bir hafta sonrasını.Bence sen Allah'a sığın O'nda dile O'ndan iste.Veren de O alan da o.Dilerim bebişinin kalp pıt pıtlarını duyar bu sayfaya da müjdeler yazarsın ama lüften öncelikle sen umutlu ol ki bebeğinde ses versin sana...
Dualarım seninle...

çok teşekkür edrim sizin benim için yapacağınız günahsız dualarla müjdeyle görüşmek ümidiylea.s.

dualarımız seninle canım. Allah sana bağışlar inşallah bebişini.:Saruboceq:

yarın iki buçukda doktor çağırdı.inşaallah hayırlı haberlerle buluşuruz

doktordan geldim bebeğimi ahirettecennetin kapısında beklemesi için yolcu ettik.inşaallah rabbim hayırlısıyla bir daha ihsan eder.ilginiz için teşekkür ederim bu masalda burada bitti

cnm cok uzuldum cok gecmıs olsun.ınsallah en kısa zamanda yenıden bebısın olur.benımde bebısım orda.zamanla hersey duzelecek.moralını yuksek tutmaya calıs.

doktordan geldim bebeğimi ahirettecennetin kapısında beklemesi için yolcu ettik.inşaallah rabbim hayırlısıyla bir daha ihsan eder.ilginiz için teşekkür ederim bu masalda burada bitti

geçmiş olsun canım allahım sağlıklı bebek tekrar nasip eder inş.benim ilk bebeğim doğdu 6 gün yaşadı.şimdi ikinci bebeğim 2 yaşına girecek birini veren yüce rabbim ikinciyide verir hiç üzülme

yarın doktora gideceğim inşallah allahın izniyle kalp atışlarını duyarız..
şuanda 7+4 haftalık hamileyim ama 7+2 iken dr gittiğimde ultrasona göre 6+5 gebesin dedi dr.
kese çok düzgün içinde embrio var ama kalp atışı ve kan dolaşımı yok dedi kesinlikle boş gebelik değilmiş..
bi arkadaşımında başına gelmişti 3 aylıkken kalp atışı duyulmuştu ve üç ay boyunca bebekte hiç hareket ve kan dolaşımı yokmuş arkadaşımında sürekli kanaması oluyordu ayağa kalkmadan yatıyortu tüm gün.dr lar onada alalım dedi ve o sabır etti aldırmadı şuanda bebeği doğdu....
bende bunları göz önünde bulundurarak acele etmiyorum en azından bende ağrı sızı kanama yok inşallah hayırlısı neyse o olur..

Back
X