• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin kalp atışını kaçıncı haftad duydunuz

Merhaba kızlar ben 6. Haftada gıttım kese göründü kalp atışını duyamadık bide doktor bebeği göremedim dedi böylr bir durum yaşayan varmı
Merhaba, doktor karından mı yoksa vajinal mi baktı canım ? Genel de 6. Hafta da bebeğin görünmesi lazım ama bir çok kişi kalp atışını 7. Haftadan sonra duyabiliyor.
Panik yapma doktor konuyla alakalı bir şey dedi mi sana ?

Merhaba, doktor karından mı yoksa vajinal mi baktı canım ? Genel de 6. Hafta da bebeğin görünmesi lazım ama bir çok kişi kalp atışını 7. Haftadan sonra duyabiliyor.
Panik yapma doktor konuyla alakalı bir şey dedi mi sana ?
Ayın 29 unda gel tekrar bakalım dedi karından baktı bıde dedıgım şeylerı soyledı kendı tüp bebel doktoruma yazdım oda boş gebelık olabılır ama henuz erken dedi

Ayın 29 unda gel tekrar bakalım dedi karından baktı bıde dedıgım şeylerı soyledı kendı tüp bebel doktoruma yazdım oda boş gebelık olabılır ama henuz erken dedi
Kesinlikle henüz çok erken, bazen vajinal ultrason da daha erken ve net gözüküyor.benim tanıdığım arkadaşım bebeğim kalp atışını 8. Haftasında duymuştu. İnşallah bebeğin seninledir 🤲🙏

Back
X