- Konu Sahibi Havalianne__
-
hahaha hayirlisi ne ise o olsun canim..dilerim seninki yanlis cikar bebisin erkektir:) en hayirli evlat kiz evlattir 3. erkek olur skma canini:)
eşin ve senin dogum tarihleriniz
ve hamile kaldıgınız tarihleri hatırlıyorsan yaz ben sana bakayım cinsiyet konusunda
elara bence kk sana komisyon vermesi lazım.baksana reytinglerin aldı başını gidiyor.
bencede valla yoksa alıyonda bıze caktırmıyonmu bcmmm :))))))))))))))
ilişki tarihi olsa daha iyi olurdu aslında ama regli bittikten sonra erkek günelrindesin.yum günüde erkektesinn.sonrasında erkege meyilli günlerine geciyon18.05.1987 benim
20.07.1981 eşimin doğum tarihi.
hamile kaldığım tarih derken son adet tarihimi yazıyım 25.06.2010
yanlız topik çok hızlı ilerliyo.dünkü geçmişi bile okuyamadım.özelden yazabilirsen sevinirim cnm.
şimdiden teşekkür ederim.
elara benim tam 8 haftalik varrr koyabilirsem koyayim dur helee
elara ben de himalia gibi milimetrik ölçünce ortaya çıktı bebiş daha çok solda
hımmm tmm cnmm.buna göre erkekk
bi kac hafta sonra görcez sonucları artıkkk
hayırlısı olsun canım inşallah dediği gibi olur
hayırlı sağlıklı akıllı olanından
iyi akşamlar arkadaşlar, 8.hafta usg resminde bebek solda,cumartesi doktora gidicem belli olursa yazarım,
ilişki tarihi olsa daha iyi olurdu aslında ama regli bittikten sonra erkek günelrindesin.yum günüde erkektesinn.sonrasında erkege meyilli günlerine geciyon
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting burdan yükle resimi
4 link cıkacak.3.linki buraya kopy yapıştır yap
ilişki günüm tek olmadı cnm.7 ay yumurtlama günlerinde çalıştık tutmadı diye o ay regliden sonra hergün çalışmıştık.topikte kızlar böle tuttuğunu söylüyodu ölede oldu :)
merhaba kızlar benim usg yok ama bebeğim için kontrole gitmiştim ultrasonda bebegim sol kasıgımda göründü şimdi merakla cinsiyetini bekliyorum
bebek sol kasıgında ise usg resminde sagda cıkar.buna göre bebek kız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?