Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

yok canım hatırlamıyorum ama adet sonrası hemen başlamıştık bide yumurtlama günlerimde yapmıştık

adet bitiminden sonra 3-4 gün kıza meyilli günlerindesin ,sonraki günlerde kız günlerindesin.yani muhetemel hamile kaldıgın yumurtlama zamanların kız günlerinde
sonucun belli olunca yazarmısın

tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğin için bebeğimin cinsiyetini ögrenir ögrenmez yazarım buraya canım

hayırlısı olsun canım inşallah dediği gibi olur
hayırlı sağlıklı akıllı olanından
ay cok sevındım trufcum ınsssss gonlundekı olur koca pıpılı bı oglusumuz olur:))))))))cnmmm
iyi akşamlar arkadaşlar, 8.hafta usg resminde bebek solda,cumartesi doktora gidicem belli olursa yazarım,
cnm hayırlı olsun öncelıklle ewet cnm yaz beklıyoz

elara yükledim ama kocam resim yüklemişim...buradan okuduğum bilgilere göre tekrar baktım..elime alınca solda karnıma koyunca sağda...yani bariz belli oluyo...yüklediğim resimdede bi beyaz parlaklık varya onun üzerinde tekrar küçük bi beyazlık var bebek orada....ayrıca ultrason 8+3 günlük fotoğraf

mse 121822 doktor sana kesin kız demiş mydi acaba
benim kardeşime 10 haftalıkken yüzde doksan erkek dendi 16 haftalıken aynı doktorkız dedi degişebilir ultrason erkek gibi gözüküyo

ayy çok ilginç yaa,hemen bende baktım 9 haftalık usg ye orda bebek sağda hemde baya sağda ama geçen hafta (12 haftalıkken) doktor erkek olabilir ama kesin değil dedi,şimdi 13 haftalığım bakalım 16 haftalık olunca kontrolüm var büyük ihtimalle cinsiyeti belli olur o zaman,yazarım kızlar...

ya bende kiz bebek istiyorum bioterimi hesaplayaniniz varmi arkadaslar allah saglikli sihhatli verir insallah 2 oglandan sonra kizida tattirir bana allahim...

Back
X