- Konu Sahibi Havalianne__
selammm
kızlar burayı okuyamadım 2 gündür.yarın okur cvp yazarımm bekleyenlere
kızlar burayı okuyamadım 2 gündür.yarın okur cvp yazarımm bekleyenlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebru usg resminden hic bir sey cikaramadim kesenin asagisinda gibi bebis baska arkadaslarda bir baksin ltf
gamsem senin hersey erkek cocugu belirtileri kizin erkek gibi olucak masallah kendini kimseye ezdirmicek :))
Gercekten oyle tam ortada duruyor bebisin.. Allah gonlune gore versin
dilem o benim usg resmim degil canim ebrunun ben persembe gidicem doktora :)
Gamsem ayni benim hamile belirtilerime benziyor hamileligin, iki kizimda cok cektim bunda cok rahat gecti ve benim bebis de senin bebis gibi tam solda yapismis sekilde ama doktorlar kiz deyince bende cok sasirdim...
gamsem senin hersey erkek cocugu belirtileri kizin erkek gibi olucak masallah kendini kimseye ezdirmicek :))
benim 12.10.1982 ,eşim:2.10.1973,sat 11 haziran,tüp bebek 24 haziran yumurta toplama işlemi yapıldı.
elara yükledim ama kocam resim yüklemişim...buradan okuduğum bilgilere göre tekrar baktım..elime alınca solda karnıma koyunca sağda...yani bariz belli oluyo...yüklediğim resimdede bi beyaz parlaklık varya onun üzerinde tekrar küçük bi beyazlık var bebek orada....ayrıca ultrason 8+3 günlük fotoğraf
elara bana da bakabilirmisin??
benim = 31.12.1984
eşim=03.12.1983
sat =22 haziran
son ilişki=29-30-1 haziran
kızlar benım usg saga yakın kız dıyorum ama bılmıyorum
bırde yuvarlak yuvarlak olunca ne oluyordu kese
ilişki tarigin 29-30 haziran 1 temmuz dimi
bioritime göre kıza yatkın günlerinde birliktelik olmuş
evet elara ilişki tarihim o şekilde,9 haftalık usg de de sağa yapışık..doktor 12.haftada erkek olabilir dedi,bakalım bende çook merak ettim.teşekkür ederim cevabın için...
kızlar merhaba bu aralar pek bişey yazamadım kusura bakmayın, cenazemiz vardı, ama arada takip ettim. Bugün dr gittim cinsiyeti öğrenemedim, çok uğraştı ama nafile göstermedi, bacaklarını kapatmış ayak üstüne atmış yatıyo ve ben 12-13 haftalık olduğunu biliyodum ama bebişim 14+3 haftalıkmış, geldiğimde oğlumun aynı haftada olan usg resmiyle karşılaştırdım oğlumun kafası sağdaymış ama bu tam tersi yatıyo kafası solda, allah inş. önce hayırlı ve sağlıklı, ama gönlüme göre evlat verir.
bnm de 8 haftalık ultrason kağıdında elime aldığımda sağda karnımın üstünde solda ne olcak acaba?????