Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Plasentası sağda gözüküyor bu da gerçekte solda demektir. Ramzi teorisine göre kızı işaret eder. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Cnm bunun plesantasi nerde cinsiuet ne olabilir karindan bakilma 6 haftalik

Eklentiler

• IMG-20151218-WA0000.webp
    20 KB · Görüntüleme: 88
İkiz mi cnm,üst kesede olanda bebek görülüyor alttakinde göremedim.üstteki için yorum yapacağım.usg karındansa erkek gibi vajinalsa kız gibi
Yok canım ikiz değil alttaki yumurta kistiymis kendiliğinden gecer dedi Dr ama korkuyorum yinede. Birde 27 haftalık bir kaybim var İnşaallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. Evet karından inşaallah sağlıklı sıhhatli olması ve zamanında doğması en büyük duam ama yalan yok oğlum olsun çok isterim kaybettiğim bebegimin yerine. Aman başını şisirdim teşekkürler canim

Cnm bunun plesantasi nerde cinsiuet ne olabilir karindan bakilma 6 haftalik
Plasenta solda görünüyor gerçekte sağda demktir bu erkek olma ihtimali yüksek olduğunu gösterir.
Bu arada doktora gittim benim bebek kesin erkek. 12 haftada tahnmin yapar doktorun yanılma payı düşüktü zaten. Adam işinin ehliydi

Hayirlisi olsun cnm benimde oyledir buyuk ihtimal bakalim 18 ini bekliyorum bende...

Peki. Plesanta yeri degisirmi cnm ilerleyen haftalarda

Kafa sisirmekde ne demek cnm,olur mu öyle şey.İnş gönlündeki olur

Hayırl geceler ilk defa bu sayfayı takip etmeye başladım.Bana da yardımcı olsbilirmisiniz cinsiyetini öğrenmedik daha bilen arkadaşlar yardımcı olursanız cok mutlu olurum.13+4

Eklentiler

• IMG_20160210_002238.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…