- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.801
Plasentası sağda gözüküyor bu da gerçekte solda demektir. Ramzi teorisine göre kızı işaret eder. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Yok canım ikiz değil alttaki yumurta kistiymis kendiliğinden gecer dedi Dr ama korkuyorum yinede. Birde 27 haftalık bir kaybim varİkiz mi cnm,üst kesede olanda bebek görülüyor alttakinde göremedim.üstteki için yorum yapacağım.usg karındansa erkek gibi vajinalsa kız gibi
Plasenta solda görünüyor gerçekte sağda demktir bu erkek olma ihtimali yüksek olduğunu gösterir.Cnm bunun plesantasi nerde cinsiuet ne olabilir karindan bakilma 6 haftalik
Plasenta solda görünüyor gerçekte sağda demktir bu erkek olma ihtimali yüksek olduğunu gösterir.
Bu arada doktora gittim benim bebek kesin erkek. 12 haftada tahnmin yapar doktorun yanılma payı düşüktü zaten. Adam işinin ehliydi
Plasenta solda görünüyor gerçekte sağda demktir bu erkek olma ihtimali yüksek olduğunu gösterir.
Bu arada doktora gittim benim bebek kesin erkek. 12 haftada tahnmin yapar doktorun yanılma payı düşüktü zaten. Adam işinin ehliydi
Yok canım ikiz değil alttaki yumurta kistiymis kendiliğinden gecer dedi Dr ama korkuyorum yinede. Birde 27 haftalık bir kaybim varİnşaallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. Evet karından inşaallah sağlıklı sıhhatli olması ve zamanında doğması en büyük duam ama yalan yok oğlum olsun çok isterim kaybettiğim bebegimin yerine. Aman başını şisirdim teşekkürler canim
Teşekkür ederim Can'ım gönlümden geçen kız ne yalan söylim ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi Allah ne verdiyse baş göz üstüneErkek gibi cnm
Hayırl geceler ilk defa bu sayfayı takip etmeye başladım.Bana da yardımcı olsbilirmisiniz cinsiyetini öğrenmedik daha bilen arkadaşlar yardımcı olursanız cok mutlu olurum.13+4
Havalianne__ sen bidaha gittinmi cnm dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?