- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.761
Havalianne__ sağ taraf kız, sol taraf erkek değil miydi? Farklı bişeye mi bakıyorsunuz acaba? Bu eklediğim foto ile arasında 3 gün var. Farklilik mevcut mu sizce?
Havalianne__ bana da bi yorum yaparmısın rica etsem:) çok ortada senin yorumunu merak ediyorum.. Burda 9 haftalık ve karından çekildi
İnşallah yanılıyosundur ya:)) şaka bi yana hayırlısı tabi..Kız gibi cnm
İnşallah yanılıyosundur ya:)) şaka bi yana hayırlısı tabi..
Sağol canım çok teşekkür ederim
Havalianne__ rica etsem benim fotoğraflarada bakarmısın ilki alttan 5.hafta diğerleri karından 7. Haftada çekildi merakdan ölüyorum içime sürekli kız diye doğuyor ama kısmet Allah bilir tabii
Hadi yiaa o da olur sağlıkla gelsin yeter çok tşk ederim cnm umarım tutarErkek gibi cnm
Evet var ama su an yanimda degil yarın koyarımCnm kesede bebek görülmüyor,başka usg var mi
merhaba hanımlar ben daha önce koymuştum buraya resim kimisi kız kimisi erkek demişti.Havalianne__ de senin bebek bizimle oynuyor bir sağda bir solda demişti. öğrendim cinsiyetini geçen hafta yardımcı olur belki diye yazmak istedim. inşallah oğlum olacak, çok istemiştim ben hamile kalmadan öncesinden beri oğlum olmasını ve şükürler olsun doktor teyzemiz oğlun olacak dedi darısı tüm isteyenlere inşallah
haftasonu öğrendimHayırlısı olsun cnm,yeni mi öğrendin cinsiyetini
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba hanımlar ben daha önce koymuştum buraya resim kimisi kız kimisi erkek demişti.Havalianne__ de senin bebek bizimle oynuyor bir sağda bir solda demişti. öğrendim cinsiyetini geçen hafta yardımcı olur belki diye yazmak istedim. inşallah oğlum olacak, çok istemiştim ben hamile kalmadan öncesinden beri oğlum olmasını ve şükürler olsun doktor teyzemiz oğlun olacak dedi darısı tüm isteyenlere inşallah
Eki Görüntüle 1763357Havalianne__ benim usg ye de bakar mısın lütfen :) Bi tane oğlum var eşim bu defa kız olmasını çok istiyor. Karından çekildi
Tşk ederim cnm inşallah sağlıklı olur hepimizin bebeğiKız gibi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?