Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba
Daha once burdan cinsiyet tahmininde bulunulmustu ve kiz olabilir denmisti bugun cinsiyetu ogrendim ve paylasmak istedim doktorum yuzde 80 erkek dedi cin takvimi rus takvimi kese konumu hepsinde kiz cikmisti tekrar resim yukluyorum rica etsem son fikrinizi söylermisiniz bi oglum var kiza cok heveslenmistim de belki p
O yuzde yirmilik ihtimal kizdir

Eklentiler

• IMG-20160213-WA0000.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 169

Hayirli olsun cnm... Bende aynen senin gibiyim 12 haftada ikili testte erkek dendi... Burda herseyde kizdi... Bir oglum var benimde kiz olsun cok istiyodum. Hala istiyorum 16 haftada kesinlesiomus persembe dr gidicem ins diger dr yanilmistir diye kendimi avutuyorum... Allah ins gönlümüze göre verir

Insallah canim ya doktor bize bi cikinti gosterdi ama değişedebilir dedi bende cok hevesliydim kiza bakalim once hayirlisi ama dedigin gibi insallah gonlumuzdeki.olur

Erkege benziyor

12.haftanın içinde olan arkadaşlar dr bebeğinizin gramını söyledi mi? benim dr sadece boyunu ölçüyor kilosu için erken diyor

aay benn cok merak edıormm sımdı ultrason resmıne baktım kesenın solunda gözukuyor mınık kusum 6+6 ıken cekılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…