Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

C
Usg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
cnm bisey sorabilirmiyim genelde nuba gore tahminlerinmi daha iyi tutuyo keseye goremi baska bi sayfada benmkine keseye gore erkek demstn cok mutlu olmstm doktrda buyuk bi ihtimal erkek dedi nuba gore kiz cikmisti o yuzden soruyorm:)

C
cnm bisey sorabilirmiyim genelde nuba gore tahminlerinmi daha iyi tutuyo keseye goremi baska bi sayfada benmkine keseye gore erkek demstn cok mutlu olmstm doktrda buyuk bi ihtimal erkek dedi nuba gore kiz cikmisti o yuzden soruyorm:)

Cnm normalde bunlar eğlence amaclı,keseninde tuttuğu oluyor nubunda mesela bende ikiside tutmadı.keseye gore erkekti nuba gore erkekti ama kız dedi doktor.kendimizi çok kaptirmamamiz lazim nu eğlence sadece:)

Kemik yapısından cinsiyeti yanlış olabiliyor cnm,ikinci kıZımda kemik yapısından erkeğe benziyor dedi ama kızım oldu ama kendisi tombis:)
Canım bilmiyorum da videosu var atabilsem gormeni isterdim benim erkek kardesim var annem izleyince hemen erkek geliyor bir kız bu kadar oynamaz dedi birde bizimki yüz ustu yatarken hemen döndü kendini gösterdi bunuda genellikle erkek yapıyormuş bir ay sonra kesin net ogrenicem nasıl olsa sağlıklı olsunda gerisi onemli değil

Grubu heycanla takip ediyorum eve gidince bende ultrason resmimizi atmak istiyorum benimkini de yorumlar mısınız

Karından usg.Canım ilk sayfada sağda durarsa kız yazıyordu sanki ama teşekkür ederim

Cnm ilk sayfada şöyle yazıyor;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.

Senin bebek sola yakin,vajinal usg ile karından usg farklı.o yüzden seninki karındanmis bu teoriye erkek oluyor cnm.

anladım canım çok teşekkür

kızlar günaydın. benimkini de yorumlar mısnız? sat a göre 8+0 ama usg ye göre 8+5. teşekkürler şimdiden :) bu karından ultrason görüntüsü

Eklentiler

• IMG-20160229-WA0018.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba cnm benimkinide yorumlarmisin.usg karindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…