- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #3.901
Bebisimin 7 haftalık goruntusu tahminde bulunabilir misiniz
Karından canım da dün doktorum erkeğe benzetti kemik yapısındanUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
cnm bisey sorabilirmiyim genelde nuba gore tahminlerinmi daha iyi tutuyo keseye goremi baska bi sayfada benmkine keseye gore erkek demstn cok mutlu olmstm doktrda buyuk bi ihtimal erkek dedi nuba gore kiz cikmisti o yuzden soruyorm:)Usg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
Biri 6+4 biri 11 haftalikUsg karındansa kız gibi,vajinalsa erkek gibi cnm
C
cnm bisey sorabilirmiyim genelde nuba gore tahminlerinmi daha iyi tutuyo keseye goremi baska bi sayfada benmkine keseye gore erkek demstn cok mutlu olmstm doktrda buyuk bi ihtimal erkek dedi nuba gore kiz cikmisti o yuzden soruyorm:)
Karından canım da dün doktorum erkeğe benzetti kemik yapısından
Canım bilmiyorum da videosu var atabilsem gormeni isterdim benim erkek kardesim var annem izleyince hemen erkek geliyor bir kız bu kadar oynamaz dedi birde bizimki yüz ustu yatarken hemen döndü kendini gösterdi bunuda genellikle erkek yapıyormuş bir ay sonra kesin net ogrenicem nasıl olsa sağlıklı olsunda gerisi onemli değilKemik yapısından cinsiyeti yanlış olabiliyor cnm,ikinci kıZımda kemik yapısından erkeğe benziyor dedi ama kızım oldu ama kendisi tombis:)
Tm canm benim cok sagol cevbn icinCnm normalde bunlar eğlence amaclı,keseninde tuttuğu oluyor nubunda mesela bende ikiside tutmadı.keseye gore erkekti nuba gore erkekti ama kız dedi doktor.kendimizi çok kaptirmamamiz lazim nu eğlence sadece:)
Grubu heycanla takip ediyorum eve gidince bende ultrason resmimizi atmak istiyorum benimkini de yorumlar mısınız
Karından usg.Canım ilk sayfada sağda durarsa kız yazıyordu sanki ama teşekkür ederimUsg karındansa erkek gibi vajinalsa kız gibi cnm
Karından usg.Canım ilk sayfada sağda durarsa kız yazıyordu sanki ama teşekkür ederim
anladım canım çok teşekkürCnm ilk sayfada şöyle yazıyor;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
Senin bebek sola yakin,vajinal usg ile karından usg farklı.o yüzden seninki karındanmis bu teoriye erkek oluyor cnm.
Merhaba cnm benimkinide yorumlarmisin.usg karindanCnm ilk sayfada şöyle yazıyor;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
Senin bebek sola yakin,vajinal usg ile karından usg farklı.o yüzden seninki karındanmis bu teoriye erkek oluyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?