- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.261
Bebeğin kesedi konumu teorisi tuttum canım sağlıkla kucaklaTahmini olan var mi acaba ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin kesedi konumu teorisi tuttum canım sağlıkla kucaklaTahmini olan var mi acaba ? :)
Havalianne__ . bana da yorum yapar mısın 8 ve 12 haftalık goruntuler.Karından usg ikisi de
slvester banada bakar mısınErkek gibi
Erkek gibi
Hiç aşermedim ilk hamilelikte bunda da sadece et türü çok yiyordum birkaç hafta sonrasında 2 şey çok farklı oldu miğde bulantısı ilk oğlumda hiç olmadı hamile olduğumu pek anlamadım doğuma kadar 9 kilo almıştım ilk 5 ay 1 kilo aldım şuan da kilo almadım ama çok ağırlaştım ve hemen yoruluyorum ikinci farkta bu herkes ısrarla kız demişti ama bir oğlumuz daha olacak inşallah nub teorisiyse. Tuttu bendeBebeğin kesenin solundamiydi canım nub teorisi vs ne tuttu . Aserme kilo alımı diğer oğlunla aynimiydi yada farklimiydi. Canım şimdiden tesekkürler
6+0 vajinal 8+0 karından 8+2 vajinal
Eki Görüntüle 1846894 Eki Görüntüle 1846895 Eki Görüntüle 1846896
Havalianne__ @mevhibe meyra Bi daha 12.haftaya kadar doktor yok.
Yeni üyeyim die mi kale alınmıyorum acaba
![]()
Canım sana zahmet olmazsa bize de bakabilir misin? Soldaki yeni bebeğim sağdaki oğlumun ultrason görüntüsüydüHavalianne__
Eki Görüntüle 1847341 bu bebegimin 9 haftalik usg resimi... :) burda ne gibi?