- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.301
Kızlar beni etiketleyip tahmin isteyin,çünkü sürekli takip edemiyorum,biliyorsunuz 2 konuya birden bakıyorum.kaçırdıklarim varsa etiketleyin yorumlayayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalianne__ teyzesi bizede yorum yapabilir misin burda 9 haftalıgız
Canim benimde usg fotom var vajinal bakikdi ama dr asil resmini cekememos tam net degil sola yakindi nokta gerci cuma gidicem o zaman atarim banad abi yorum yaparsin dimi6-7 haftalık foto var mi cnm
Ustten bakildiysa erkek gibi geldi bana hadi hayirlisi saglicakla alsin kucagina insaAllahHavalianne__ canim lütfen yorumlarmisin buda arkadasin bebegi 6 haftalik cok merak ediyor..
Simdiden tesekkür..
Vajinal usg
Yok canim alttan yani vajinal bakilmis üstten degil.. Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah..Ustten bakildiysa erkek gibi geldi bana hadi hayirlisi saglicakla alsin kucagina insaAllah![]()
Havalianne__ canim lütfen yorumlarmisin buda arkadasin bebegi 6 haftalik cok merak ediyor..
Simdiden tesekkür..
Vajinal usg
Merhabalar ben de yorum bekliyorum, ilk kese hali ve 12+6 daki hali. Dün doktordaydım göstermedi kendini kuzum.Havalianne__ yorumunu merak ediyorum canım
Doktor kıza benziyor dedi ama ben de içimden erkek geçiriyorum :) neyse sağlıklı ve hayırlısı olsun da tek önemli olan bu.Erkek gibi
Havalianne__ lutfeeeen benimkine de bakar mısın
Havalianne__ benimki de 7 haftalık. Karından ultrason görüntüsü bir yorum yapabilir misin rica etsem
![]()
Hadi hayırlısı teşekkür ederim canım :)Plasenta solda bebekte sola yatkın erkek gibi
Hayırlısı ile inşallah bakalımUsg karındansa erkek gibi,vajinalsa kız gibi cnm
Merhabalar benımkının cınsıyetı nedır yorumlarmısınız ?teşekürlerKız gibi cnm