Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

elara ilk sayfadaki listeler çok güzel olmuş canım eline saglık cinsiyetini nasılda merakla bekliyorum hemen size yazacam

ilişki tarihi olsa daha iyi olurdu aslında ama regli bittikten sonra erkek günelrindesin.yum günüde erkektesinn.sonrasında erkege meyilli günlerine geciyon

muhtemelen erkek .cünkü regli sonrası erkek günelrindesin
ama yöntem olarak sık ilişkide kız olur deniliyor.bakalım hangisi tutacak

saol cnm
evet bakmıştın ama benim net ilişki günüm yoktu.
regli sonrası erkek demiştin

aysu sana cvp yazmışım gecmiştee
tahminim dogru cıkmış yaniii

Dilem bitek sende iki yöntemde tutmamış
seni kırmızı yaptım özellikle:)

yap elaracigim yap.. Bu kadar sanssiz olunmazki ) bide icime dogsa kiz olacagi.. Yeni hamile kaldigimda gece yatmadan dua ettim.. Rabbim kiz mi erkek mi diye ruyamda goster diye.. Siyah sacli teni beyaz.. Mavi elbiseli bebek gordum.. Ruyada cikmadi.. Sen kirmizila beni canim:hulya:

hehe tamam sanada kırmızı yakıştı zatenn:)) pek bi ayrıcalıklın duruyon listedekaydirigubbakcemile3

mrb elara banada bakarmısın bioritme bakalım tutacakmı
benim doğum tarihim 5/04/1985
eşimin 10/07/1981
ilk kızımda sat 15 eylül 2006
2.kızımda ilişki günü 31 temmuz 2009

mrb elara banada bakarmısın bioritme bakalım tutacakmı
benim doğum tarihim 5/04/1985
eşimin 10/07/1981
ilk kızımda sat 15 eylül 2006
2.kızımda ilişki günü 31 temmuz 2009

ilk kızında ilişki günün yok ama şöle söleyim.regli sonrasından reglinin 14.gününe kadar kıza yatkın günlerindesin.bu arada hamile kalmışsan tutuyor.
sonraki tarihler erkege yatkın

ikinci kızında erkek ve kız çizgin aynı enerjide gitmişler hep.ilişki tarihinde kız çizgin kıl payı üstte duruyor.yani kıza yatkın gününde hamile kalmışın.2 gün daha bekleseydin erkege yatkın gününde hamile kalcaktın

elera canim 7 haftaya yakin usgde sola yakindi 9 haftaya yakin usgde ise saga yakin gibi bioritminde benim erkek günümde esiminse erkege yatkin gününde kafam karisti iyice :)))) ama bugün rüyamda bir arkadasimin gelinlik giydini gördüm gelinlik görmek hamislerde kiz cocuguna isaret

senacihan
kasım 19-20-21-22
şubat 13-14-15-16-17-18-19-22-21-22
mart 11-12-13-14-15-16-17

bunlar erkek günlerin.
regli dönemlerin denk gelemzse o tarihler geldiginde erkege yatkın günlerinide veririm.

benim kızım ultrasona uyuyor ama bio ritim şüpeli.
kızıma hamile kaldığım günden bi gün önce kız bi gün sonra erkek kaldığım günse nötr..yani yeşil dahil tüm çizgilerin çakıştığı günmüş.ama yumurtlama günüme kalırsa erkek olması lazım.ben yum günümden iki gün önce olmuştu...karışık bi durum yani tam tuttuğunu söleyemem....
üs telik benim çtığım topikte ben sayım yapıcaktım zaten.madem sen uğraşacak vakit buluyorsun elara benim topikte tutan tutmayan bellidir.onlarıda buraya eklede hepsi aynı yerde dursunda bi işe yarasın bari......

bbenim doğum 1-7-1981
eşim 7-2-1977

sat 22 mayıs
ilişki 4 haziran

ne olması gerek kızım oolacak

gamzecim sancım çok fazla...iki üç gündür sancı kasık bel ağrısı çok fena.hem sağ hem sol taraf ...
hayırlısı..bakalım....13 gün sonra belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…