- Konu Sahibi Havalianne__
-
benimde kızım sağdaydı...:CüvCüv:
benimki sağda ama erkek
kızlar güzel haber benimkide sagda ama bir kızım var birde oglum olsun istiyorum burada seninki kızdır dedilerde yinede allah bilir hayırlısı olsun inşallahhhbenimde kızım sağdaydı...:CüvCüv:
Demekki konumuyla pek ilgisi yok.Yüzüm çok lekelendi özellikle çenemin altı bakan hemen kızın olcak diyo.Rüyamda erkek görüyorum bebegimi ama tersi çıkar kızın olcak diyolar
Demekki konumuyla pek ilgisi yok.Yüzüm çok lekelendi özellikle çenemin altı bakan hemen kızın olcak diyo.Rüyamda erkek görüyorum bebegimi ama tersi çıkar kızın olcak diyolar
kızlar güzel haber benimkide sagda ama bir kızım var birde oglum olsun istiyorum burada seninki kızdır dedilerde yinede allah bilir hayırlısı olsun inşallahhh
valla banada güzelleştin diyorlar güzelleşenin oglu olurmuş :))) bir bakalım gerçek payı ne kadar birkaç hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah
benimde yüzüm bebek gibiydi ama hamilelikte lekeler doldu...çirkinleştim.burnum yüzüme yayıldı......bide hamile kaldığım haftaydı sanırım deli gibi ekşi turşu yemiştim...bi kaç arkadaşımda aynı şeyi söyledi ,ekşi aşermişler.kızlarımız oldu....
evet genelde erkek bebek güzelleştiriyo....ama aksinide biliyorum...
Selam Elara.. Paylastigin icin cok tsk ederim ve gercekten cok ilginc, 29 haftalik hamileyim ve buarada doktorum kiz dedi. 3 cu kizimi bekliyorum ve gonlum isterdiki erkek olsundemek ki hayirlisi buymus. Kizimin 7 haftalin usg baktim solda duruyor kesenin, bende tutmadi ama cogu arkadaslarimda tuttu diyebilirim. Yorumcu.com da baktim 2 kizimda dogru ve hatta kimi denedigdem hepsi dogru cikti. Ve 3 cu kizima erkek cikti umutlanmistim erkek diye ama doktorum kiz dedi.. Bebek kese nin solunda, yorumcu da erkek ve karnim sivri bu hamilemiyim 2 ci kizlarimdan farkli ve ci takviminde erkek..ama usg da 3 farkli doktor/ebe bakti kiz dedi... Icimden erkek geciyor belkide cok istedigimden dolayidir. Cok uzun oldu øzur dilerim.
canım bende hamileyim hemen gidip usg lerime baktım 6+4 haftada tam ortada duruyor 11+1 haftalıkken solda duruyor ama doktorum % 90 kız dedi
kızlar benım usg saga yakın kız dıyorum ama bılmıyorum
bırde yuvarlak yuvarlak olunca ne oluyordu kese
evet tam sagda duruyor ama burda solda durup kizi olanlar var sagda durup oglu olan arkadasda var acikcasi benimde kafam karismaya basladi :)))
Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım
Evet bakmıştın teşekkür ederim az kaldı öğrenmeme 7 ekimde randevum inşallah öğrenicez merakla bekliyorum ciclerini almak için yazarım belli olunca :CüvCüv:bu tarz yöntemelrin %100 garantisi yok.dogru ve yalnış sonucların oranlaması önemli
ilk sayfada ben tablo yaptım ordan takip edebilirsin
sanaa diger topikte bakmıştım sanırım??
ebru senin resimde sanki cok hareket etmişsin ve bebek sıvının içinde kaymış gibi olmuş:))
h.g dilem hayırlı olsun bebegin.saglıkla al kucagına inş.
diger
Cok tesekkur ederim elara, evet bakmistin tam erkek gunumde hamile kalmisim, hatta esimde erkek gunundeymis.. Bebek te kesenin tam solunda, yorumcu da erkek, cin takviminde erkek. Herhalde sadece rus takvimi tuttu kiz dedi.. Hayirlisi bakalim.
Evet bakmıştın teşekkür ederim az kaldı öğrenmeme 7 ekimde randevum inşallah öğrenicez merakla bekliyorum ciclerini almak için yazarım belli olunca :CüvCüv:
hayırlısı olsun cnm.tekrar bebek düşünürsen yardımcı olurum:)Cok tesekkur ederim elara, evet bakmistin tam erkek gunumde hamile kalmisim, hatta esimde erkek gunundeymis.. Bebek te kesenin tam solunda, yorumcu da erkek, cin takviminde erkek. Herhalde sadece rus takvimi tuttu kiz dedi.. Hayirlisi bakalim.
hayırlı olsun cnmkızlar benim tahmin doğru çıktı.
usg de bebeğim solda duruyordu ve dün öğrendikki erkekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?