- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.381
Seninki keseye gore kese fasulye seklinde ve bebis kesenin solunda vede 6 haftaya gore baya sekilli bence erkek bebis bu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki keseye gore kese fasulye seklinde ve bebis kesenin solunda vede 6 haftaya gore baya sekilli bence erkek bebis bu :))
Kese yuvarlak vede tam sagda ozaman kiz gibi canim..Canim buda 9+5 gunluk hali bi bakarmisin karindan bakti dr tekrar bi bakar misjn canjmHavalianne__
Ayy canım yaaaaa cok tesekkur ederim yerim onu ben yerimmmmm :)Seninki keseye gore kese fasulye seklinde ve bebis kesenin solunda vede 6 haftaya gore baya sekilli bence erkek bebis bu :))
Kese bayaaa bi fasulye :)) ve sola biraz daha yakin teoriye gore erkek canim :))Merve pamuk buda benim arkadaşımın canım. O da 7 hafta filan Diyör. Bunu yyorumlayabilirmisin ?
Ben kese konumunu anlamam canim ama benim ikizlerimde bu konumdaydi ve iki kizcem geliyor rabbim nasip ederse canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Uc kese goruluyor ama birinde bebis var bakalim digerlerinde bebis gelisecekmi gelisirse ya ikiz ya ucuz geliyor gibi canim
Çok teşekkür ederim,peki ikiz veya üçüz olunca diğerleri sonradan gelişebiliyor mu?Benim hiç fikrim yok ondan soruyorum,bir de diğer keseler niye var anlayamadım,ne olur bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusunuz?bir de o görünen kız mı??Uc kese goruluyor ama birinde bebis var bakalim digerlerinde bebis gelisecekmi gelisirse ya ikiz ya ucuz geliyor gibi canim
Canim ya senin ikizlerin varmi 6 7 resmi kiyarsan fikrimiz olur biri birinden kucukmu oluyo aceba ayni anda geliamiyolar mi ??Uc kese goruluyor ama birinde bebis var bakalim digerlerinde bebis gelisecekmi gelisirse ya ikiz ya ucuz geliyor gibi canim
Evet canım ben de çok merakta kaldımCanim ya senin ikizlerin varmi 6 7 resmi kiyarsan fikrimiz olur biri birinden kucukmu oluyo aceba ayni anda geliamiyolar mi ??
sen kac haftalikti bebeginÇok teşekkür ederim,peki ikiz veya üçüz olunca diğerleri sonradan gelişebiliyor mu?Benim hiç fikrim yok ondan soruyorum,bir de diğer keseler niye var anlayamadım,ne olur bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusunuz?bir de o görünen kız mı??
Amin inşallah,sağol arkadaşım,yalnız birşey sorucam diğer keselerde birşey yoksa onlar neden oluştu?bu normalmidir acaba?sen kac haftalikti bebegin
Ben 5+3 de tek kese idi 6+3 de iki kese goruldu 7+3 de kalp atisslari alindi evet sonradan gelisir yada gelismez rabbim bilir canim ya ikiz olur ya ucuz olur yada tek rabbim hakkinda hayirlisini versin
Bebek 6 haftasen kac haftalikti bebegin
Ben 5+3 de tek kese idi 6+3 de iki kese goruldu 7+3 de kalp atisslari alindi evet sonradan gelisir yada gelismez rabbim bilir canim ya ikiz olur ya ucuz olur yada tek rabbim hakkinda hayirlisini versin
Himm belli olur canim daha kucukmus ikiz yada ucuz ikisi dolu bir bos gibi tabi sonradan gelisir bebek haberlerini bekliyorum canim merak ettim :))Bebek 6 hafta
Çok sağol,yarın doktora gidicem hemen,bildiririm,onlar neden boş olsun ki değil mi,o zaman neden kese oluşur ki acaba?Himm belli olur canim daha kucukmus ikiz yada ucuz ikisi dolu bir bos gibi tabi sonradan gelisir bebek haberlerini bekliyorum canim merak ettim :))
ucuncude var sanki yakinlastirip baktim canim doktor kalp atisi alinca soyleyecek belki cnmÇok sağol,yarın doktora gidicem hemen,bildiririm,onlar neden boş olsun ki değil mi,o zaman neden kese oluşur ki acaba?
Eki Görüntüle 1861953 ucuncude var sanki yakinlastirip baktim canim doktor kalp atisi alinca soyleyecek belki cnm Eki Görüntüle 1861955
Ilk gebelikmi canim sok olmadinmiCi teşekkürler
Şok oldum hem de nasıl,ama doktor böyle birseyden bahsetmediği için,ayrıca 2 evladım var,bu üçüncü idi,hayırlısı olsun inşallah hakkımda,bir de ailelerde de yok ikiz üçüz,soktayim ben..Ilk gebelikmi canim sok olmadinmi
Bir de bu durum normaldir,onu bilmiyorum..Ilk gebelikmi canim sok olmadinmi