- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.428
- 248
- 31
- Konu Sahibi Havalianne__
- #4.361
Canim buda 9+5 gunluk hali bi bakarmisin karindan bakti dr tekrar bi bakar misjn canjm
Havalianne__

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye gore kiz ...Canim buda 9+5 gunluk hali bi bakarmisin karindan bakti dr tekrar bi bakar misjn canjmHavalianne__
Tesekkur ederim canim onceki attigimdad a erkek gibi demisti karidan bakildi ikisi de ay hayirlisi yavv yerim onun totosunuKeseye gore kiz ...
Iste bu canimCanim benim ikiside ustten bakilan usg bugun kalp atislarini duyduk 7 +3 gunluk
Kiz gibiCanim buda 9+5 gunluk hali bi bakarmisin karindan bakti dr tekrar bi bakar misjn canjmHavalianne__
ben onu yerrr yerrr yerr ayyy hayirlisiyla bi dogsunda kiz erkek farketmiyo ya valla ama merak isteKiz gibi
Ilk bebekmi rabbim saglikla nasip etsin insallahYerim
ben onu yerrr yerrr yerr ayyy hayirlisiyla bi dogsunda kiz erkek farketmiyo ya valla ama merak isteheycanlandim yaa
![]()
Amin balim ucuncu gebelik ikisi dusuk ama ilk olacak insIlk bebekmi rabbim saglikla nasip etsin insallah
Kesenin neresinden anlıyorsun canım valla merak ettim :)Keseye gore kiz ...
Keşke anlayabilsem,birşeyler söyleyebilsem
Hepimiz çok heyecanlıyız canım ya :)Keşke anlayabilsem,birşeyler söyleyebilsem
Aynen sanki sende 3 kese var ucuz gibi :)) bidaki gitmene daha net bisler cikabilir canim benim kuzine ilk gitti hamileyim diye 1 bebeis gibiydi ijinci gittiginde doktor aa bi bebek daha demis sonra ahaa bidaha demis :)) hazirlikli ol 24 haftalik dogdu uvude yasiyo 2 kiz 1 oglan .. senin girunen bebis dedim gibi keseye gore kiz obur arkadasinki farkli onukide erkek keseye gore..Aynen benimde kafama takıldı,sanki başka keselerde varmış gibi,doktor birtane dedi canım,arkadaşlar uğrasa bir yorum yapsalar..