- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum bekliyorm kizlarKizlar bende tahmin istiyorum 6 haftalik yanliz kesemin hepsi gorunmuyo ama uzun bunun biyarisi daha var yani resmi yarida kesmis doktorEki Görüntüle 2234118
Çok anlamıyorum ama sağa yakın kız gibiKizlar bende tahmin istiyorum 6 haftalik yanliz kesemin hepsi gorunmuyo ama uzun bunun biyarisi daha var yani resmi yarida kesmis doktorEki Görüntüle 2234118
Ultrason yarim cnm sol tarafi var sadece sag tarafi doktor resimde kesmis sag tarafa kalpatisini koymusÇok anlamıyorum ama sağa yakın kız gibi
Kagıdı kendinize tutun. Karşıdan bakınca sola yakınsa sağda demek diye biliyorum. Kızımda sağdaydı. Böyle.Ultrason yarim cnm sol tarafi var sadece sag tarafi doktor resimde kesmis sag tarafa kalpatisini koymus
Kızlar ben sağdan yumurtlayip hamile kalmışım, kese hep sağ tarafımdaydı ilk 8+1'de falan. Şimdi 14+5 oldum, kese hafif soluma doğru kaymaya başladı. Bu normal mi, kese yer değiştirir mi? Cinsiyetle alakası olabilir mi?
Erkek gibi bence cnm solda bebis ..ilk gebelikmiKizlar bende tahmin istiyorum 6 haftalik yanliz kesemin hepsi gorunmuyo ama uzun bunun biyarisi daha var yani resmi yarida kesmis doktorEki Görüntüle 2234118
Evet cnm ilkgebelik cokheycanli cokguzel biseymisErkek gibi bence cnm solda bebis ..ilk gebelikmi
Evet cnm ilkgebelik cokheycanli cokguzel biseymis
Insallah cnm sagolSaglikla kucagina alirsin insallah cnm
Dedigin gibi bebek büyüdüğü icin olabilir canim. Henüz belli değil. Ama sagdan yumurtlamisim artık bir etkisi var mı cinsiyete bilmem :)Cnm kese kaymaz bencede bebegin buyudugu icindir bence o ...bellimi cinsiyeti cnm
Dedigin gibi bebek büyüdüğü icin olabilir canim. Henüz belli değil. Ama sagdan yumurtlamisim artık bir etkisi var mı cinsiyete bilmem :)
Tamam canım yazarım mutlaka.Sagdan erkek diyorlar ama nuba gore ben kiz diyorum bakalim ogrenince yaz mutlaka
Erkek gibi
Yorum için sağol canım 8 haftalıkken yine gidicem yine atarım olur mu :)Erkek gibi
Saginda