Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun İnan hiç farketmez. Benimki sadece merak :) ilk kızımda hiç bakmadım böyle seylere. Hissetmiştim. 1 ay sonra zaten doktorum dA tahminde bulunur yüksek ihtimal ama yine atarım buraya nubunu. Sağol kuzum :KK200:
Rica ederim canim
Merak etmen normal
Insallah gonlundeki olur

Kese konumu bence doktorun balisiyla alakali utrasyon ailetini surekli degistiriyor yerini. Belki kese icindeki yerine gore bakilir ama ondada hem sagda hemde solda ayni cinsiyet oldugunu gordum

Kızlar benim ultrasyonada bakar mısınız Allah hayırlısını nasip etsin ama merak işte

Eklentiler

• 155082576665157773122598689320.webp
    155082576665157773122598689320.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar banada yorum yaparmisiniz.
Sata göre 7+1 utrasyona göre 6+5

Eklentiler

• 20190225_200910.webp
    20190225_200910.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 46
Canim kesenin icindeki bebege gore yorumluyoruz canim.
Baktim kizinda tam aksi olmur:)
Ben kese konumundan cok nuba daha cok inaniyorum
Biraz bekle nub yanlis cikanlarda oldu
Benim kardesim bebgi kese konumuda nubda kiz diyodu .Simdi bir yasinda oglu var
Insallah gonlundeki neyse Rabbim onu sana lutf etsin..:)
Merhaba bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum bir kızım var ama merak ettim nub a göre nasıl anlıyorsunuz canım? Usg de sol taraf ya da sag taraf diye cinsiyet okumustum ama bende son 2 kontrolumde tekinde sola daha yakın tekinde saga daha yakın çıktı karından bakıldı bnm de kafam karıstı :(

Merhaba bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum bir kızım var ama merak ettim nub a göre nasıl anlıyorsunuz canım? Usg de sol taraf ya da sag taraf diye cinsiyet okumustum ama bende son 2 kontrolumde tekinde sola daha yakın tekinde saga daha yakın çıktı karından bakıldı bnm de kafam karıstı :KK43:
Uktrason resimlerin varsa canim paylas yorumlariz

Back
X