Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar banada yorum lutfen 1.resim 6 haftalik vajinal
2.resim 7 haftalik karindan usg
3 resimde 9 haftalik karindan yorumlarsaniz cok sevinirimmm
Canım şimdi buldum seni. Erkek bebek 9 haftada şekillenmiş olması gerekiyor tam şekil almamış gibi ama teoriye göre solda o yüzden erkek gibi 🤗hayırlısı olsun inşallah ❤️

Canım şimdi buldum seni. Erkek bebek 9 haftada şekillenmiş olması gerekiyor tam şekil almamış gibi ama teoriye göre solda o yüzden erkek gibi 🤗hayırlısı olsun inşallah ❤
Aminn sagol canim benim yorumun icin 1 kizim var hayirlisi buda erkek olsun cok isterim:halay: hayirlisi olsun saglikli olsun ALLAH olmayanlarada nasip etsin INSALLAH ❤

WhatsApp Image 2019-05-29 at 10.48.29.webp buda bugün ki hali karından usg :) yorumlarınızı alayımm kızlar :)

Kiz az once kesedeki konuma gore erkek dedin simdi kiz dedin acaba yanlis kisiyemi yazdin
Kesede solda erkek gibi duruyor ama bebek şeklini daha almamış canım o yüzden şimdi bakınca kız gibi geldi hayırlısı olsun
Kiz az once kesedeki konuma gore erkek dedin simdi kiz dedin acaba yanlis kisiyemi yazdin
Canım çok pardon karıştırdım heralde yazarken seni 🙈😅 eceye yazıyordum 🤗

Hepsine bakarken benim kafam karıştı. Ben erken şekillenmiş olmasına ve keseye göre sagda veya solda olmasına bakıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah🙏❤️bende öyle merakla cinsiyetini bekliyorum bebişin 😍

Hepsine bakarken benim kafam karıştı. Ben erken şekillenmiş olmasına ve keseye göre sagda veya solda olmasına bakıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah🙏❤bende öyle merakla cinsiyetini bekliyorum bebişin 😍
Kafam karisti benim bak sana atiyorum resimleri 1.vajinal 6 haftalik
2.karin 7 haftalik
3.karin 9 haftalik
Buna gore bak tahminde bulun olurmu skmak istemiyorum ama tahminlerin guzel senin

Eklentiler

• 20190527_151217.webp
    20190527_151217.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190517_113820.webp
    20190517_113820.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190527_150617.webp
    20190527_150617.webp
    23 KB · Görüntüleme: 42
Kafam karisti benim bak sana atiyorum resimleri 1.vajinal 6 haftalik
2.karin 7 haftalik
3.karin 9 haftalik
Buna gore bak tahminde bulun olurmu skmak istemiyorum ama tahminlerin guzel senin
Evet canım seninde solda duruyor ama şekli görünmüyor belki usg'nin kalitesiyle alakalı bişeydir. Erkek bebiş istiyorsan öyle olur inşallah 🤗istersen benimkini atayım 9 haftalık ama benimde cinsiyet belli degil daha

Evet canım seninde solda duruyor ama şekli görünmüyor belki usg'nin kalitesiyle alakalı bişeydir. Erkek bebiş istiyorsan öyle olur inşallah 🤗istersen benimkini atayım 9 haftalık ama benimde cinsiyet belli degil daha
At canim bu devlet hastanesi usg si cokta iyi degil demisti dr Insallah bu ay ozele gidicem daha net olur sanirim ozeldeki hayirlisi ALLAH gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin nasip etsin Insallah :dua:

Meraba canım kız gibi geldi bana 🤗Allah gönlüne göre versin saglıkla inşallah ❤️
At canim bu devlet hastanesi usg si cokta iyi degil demisti dr Insallah bu ay ozele gidicem daha net olur sanirim ozeldeki hayirlisi ALLAH gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin nasip etsin Insallah :dua:
Aynen canım ondanda kaynaklı olabilirrr. Sen tekrar git gel bakalım o zman tekrar bakarız 🤩

Eklentiler

• IMG_20190514_142526.webp
    IMG_20190514_142526.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X