Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar bu erken sekillenme konusunda hic bir tecrübem yok yeni duyuyorum ama benim miniklerin ultrason kagitlarina baktigimda oglum 8+1iken bir pirinc tanesinin bulanik hali gibi yani sekil falan hic yok,kızımda ise 9haftalikta bildigin bir bebek figürü yani asiri sekillenmis hali.6-7 günde bukadar fark olmamasi gerek diye düsünüyorum.Sekil meselesinden pek emin degilim ama sizi yaniltmasin diye yazdim bende tam tersi olmus yani😊😘😘😘

İnşallah canım ilk bebegin mi
Yok canim ilkim kiz buda erkek olursa bir kiz bir erkek olsun yeter diyordum ama kizsada basimla beraber ben kizima asigim 10 tane olsa 11.yi isterim esimde kizina cok duskun ama onun gonlunde erkekte var iste insan oglu olmayani hep ister hayirlisi olsun bakalim Allah gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin bizleride razi kilsin Insalla

Yok canim ilkim kiz buda erkek olursa bir kiz bir erkek olsun yeter diyordum ama kizsada basimla beraber ben kizima asigim 10 tane olsa 11.yi isterim esimde kizina cok duskun ama onun gonlunde erkekte var iste insan oglu olmayani hep ister hayirlisi olsun bakalim Allah gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin bizleride razi kilsin Insalla
Amin canım inşallah Allah ikisinide tatdırsın. Kız olan erkek, erkek olan kız istiyor tabi. İnşallah tatlış Bi oglun olurr 😍

Kızlar bu erken sekillenme konusunda hic bir tecrübem yok yeni duyuyorum ama benim miniklerin ultrason kagitlarina baktigimda oglum 8+1iken bir pirinc tanesinin bulanik hali gibi yani sekil falan hic yok,kızımda ise 9haftalikta bildigin bir bebek figürü yani asiri sekillenmis hali.6-7 günde bukadar fark olmamasi gerek diye düsünüyorum.Sekil meselesinden pek emin degilim ama sizi yaniltmasin diye yazdim bende tam tersi olmus yani😊😘😘😘
Peki canim sag sol olayi seninkilerde tutuyormu acaba

Canim sagda solda olmasi sende tutuyormu peki

Peki canim sag sol olayi seninkilerde tutuyormu acaba
Malesef bilemiyorum cnm bu kese olayında vajinal ultrason yada karından ultrasona göre yorumlaniyor ya gecmise dönük oldugu icin hic hatirlayamiyorum o haftalardaki ultrasonum nasildi.Bazilari ultrason resimlerini ayirt edebiliyor kiyaslamak isteyen olursa atabilirim buraya.Üstteki oglum alttaki bebek seklinde olanda kizim cnm.Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah💖💖💖

Eklentiler

• 20190529_131231.webp
    20190529_131231.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 100
Malesef bilemiyorum cnm bu kese olayında vajinal ultrason yada karından ultrasona göre yorumlaniyor ya gecmise dönük oldugu icin hic hatirlayamiyorum o haftalardaki ultrasonum nasildi.Bazilari ultrason resimlerini ayirt edebiliyor kiyaslamak isteyen olursa atabilirim buraya.Üstteki oglum alttaki bebek seklinde olanda kizim cnm.Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah💖💖💖
Kese konumuna gore tutuyor canim erkek solda kiz sagda diyorlar ya buna gore tutuyor sanki

Niye kimse bana yorum yapmıyor. 6+3 vajinal usg resimlerim

Eklentiler

• IMG_20190526_164351.webp
    IMG_20190526_164351.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20190526_164333.webp
    IMG_20190526_164333.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 93
C
Valla ben tam bilmiyorum ama anladigim kadariyla vajinalde sagda olunca erkek karindanda solda olunca erkek buna gore seninki erkek galiba canim
Cnm bende cok bilmiyorum ama vajinal oldugu icin konumuna göre erkek gibi.Ilerleyen haftalarda nub teorisinide bakin kizlar tam kacinci haftada basliyordu hatirlamiyorum ama 12 haftalikken bakildigi kesin. eger yandan nubun gözüktügü aci gözüküyorsa anlasiliyor cinsiyeti.Oglumda bilmislerdi ve gercektende nubundan anlasiliyordu erkek oldugu.Kizimda yandan net resmimiz olmadigi icin bakamamistim.

Cennethurmam son msjimdaki erkek tahmini senin icindi msjda sen cikmamissin tekrar yaziyim dedim.Rabbim gönlüne göre versin insallah bunlar isin eglence kismi tutanda cok tutmayanda..😊

Kizlar 8 haftalik burada yukarida da kesedeki yeri daha cok belli oluyor ne diyorsunuz tahmini olarak

Eklentiler

• 20190527_122746.webp
    20190527_122746.webp
    32 KB · Görüntüleme: 89
Back
X