- 9 Temmuz 2015
- 1.206
- 3.199
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.181
Erkek benceSelam kızlar
Ben de bebeğim küçükken buradan tahmin almıştımbir kişi kız demişti diğer herkes erkek demişti :))
Şimdi oğlumun doğumuna 3 ay kaldı ❤
Şimdi ablamın minik bebeği için bir tahmin isteyeceğim :)
8+1 burada çirkin yeğenim
Eki Görüntüle 2292770
Anladım canım 6+5 di benım görüntüm atayım sizde bakın belki ben yanlış bakmışımdırileride arkadaşlarada fikir olur vajınal bakıldı Eki Görüntüle 2292985
[/QUOTE
12Eki Görüntüle 2292994
Şuanda 12. haftadayız ama bu 7+3 hali karından ultrason, bilenlerden yorum alabilirsem çok sevinirim
Kız bence canımEki Görüntüle 2292994
Şuanda 12. haftadayız ama bu 7+3 hali karından ultrason, bilenlerden yorum alabilirsem çok sevinirim
Evet sen kafa yapısından erkek demiştin, diğer üyeler kız demişti, burada plesantanın giriş yönüne bakılıyor diyince bir sorayım dedim o neymiş diyeBuna göre kız ama ben erkek diye hatırlıyorum Canım senin bebiş
Teşekkür ederim bu plesanta girişi neresi oluyor peki, ben sağda diye kız herhalde demiştim sadece teoriye göreKız bence canım
Evet sen kafa yapısından erkek demiştin, diğer üyeler kız demişti, burada plesantanın giriş yönüne bakılıyor diyince bir sorayım dedim o neymiş diye
Ay evet Canm benım bebiş için doktor erkeğe benzetti salı günü netleştircez ama demen gibi bende ilk bu ultrason görüntüsünü aldığımda eşime kızımız geliyor kızımız demiştimBuna göre kız ama ben erkek diye hatırlıyorum Canım senin bebiş
Canım gerçekten de ramzi teorisine tam ters olmuş senin ki :) plasentası ve bebeğin durduğu yer tam olarak kız yeri ama tutmamış sende teori :) zaten %70 tutma ihtimali var diyorlar ama bu kadar net görüntüde şaşırdım gerçekten sağlıkla gelsin paşa oğlun :) benim de 3 oğlum var 4. Yü bekliyoruz ramziye göre kız görünüyor bakalım :)Anladım canım 6+5 di benım görüntüm atayım sizde bakın belki ben yanlış bakmışımdırileride arkadaşlarada fikir olur vajınal bakıldı Eki Görüntüle 2292985
Atsana tekrar usg yı
%30 benı buldu cok heves etmiştim kız diye doktor erkeğe benziyor dediğinde şok olmuştumCanım gerçekten de ramzi teorisine tam ters olmuş senin ki :) plasentası ve bebeğin durduğu yer tam olarak kız yeri ama tutmamış sende teori :) zaten %70 tutma ihtimali var diyorlar ama bu kadar net görüntüde şaşırdım gerçekten sağlıkla gelsin paşa oğlun :) benim de 3 oğlum var 4. Yü bekliyoruz ramziye göre kız görünüyor bakalım :)
Ya tutmadığı çok oluyor demek kiEvet sen kafa yapısından erkek demiştin, diğer üyeler kız demişti, burada plesantanın giriş yönüne bakılıyor diyince bir sorayım dedim o neymiş diye
canımYa tutmadığı çok oluyor demek ki3 oğlum var benimde 4. Yü bekliyoruz ultrason kağıdı elimde plasentanın yönünden tut görünmeyen bebeğin herseyine bir anlam yüklemeye çalışıyorum sağlıkla gelsin bebişler bu arada benim 3 oğlanda da ramzi teorisi tutuyor :)
Neden bi tek bana erkek gibi geliyo bu bebiş
Sizler böyle dedikçe doktor mu yanıldı diyorumHayırlısı canım inşallah kızın olur benm de iki oğlum var çok istiyorum bi kzım olsun Rabbim yazmıştır inşallah hayırlı bi kız evlat benm de iki oğlumda bu teori tutuyo
canım
Hayırlısı olsun kız erkek hayırlı evlat olur inşallahSizler böyle dedikçe doktor mu yanıldı diyorumsalı gel artııkk netleşsin
Valla bilemedim bayramdan sonra belli olur en erken başka randevum yok ondan merak ettim ben de, tabiki teori bunlar doğruluk payı tartışılır ama insan yorum görünce de merak ediyor benim nasıl acaba diyeNeden bi tek bana erkek gibi geliyo bu bebişgönlündeki olsun inşallah Canım hayırlısıyla öğrenince yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?