Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Şuanda 12. haftadayız ama bu 7+3 hali karından ultrason, bilenlerden yorum alabilirsem çok sevinirim

Buna göre kız ama ben erkek diye hatırlıyorum Canım senin bebiş
Ay evet Canm benım bebiş için doktor erkeğe benzetti salı günü netleştircez ama demen gibi bende ilk bu ultrason görüntüsünü aldığımda eşime kızımız geliyor kızımız demiştim bende tutmadı inşallah başka isteyen herkeste tutar

Anladım canım 6+5 di benım görüntüm atayım sizde bakın belki ben yanlış bakmışımdır ileride arkadaşlarada fikir olur vajınal bakıldı Eki Görüntüle 2292985
Canım gerçekten de ramzi teorisine tam ters olmuş senin ki :) plasentası ve bebeğin durduğu yer tam olarak kız yeri ama tutmamış sende teori :) zaten %70 tutma ihtimali var diyorlar ama bu kadar net görüntüde şaşırdım gerçekten sağlıkla gelsin paşa oğlun :) benim de 3 oğlum var 4. Yü bekliyoruz ramziye göre kız görünüyor bakalım :)

%30 benı buldu cok heves etmiştim kız diye doktor erkeğe benziyor dediğinde şok olmuştum cok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza gönlünden geçen kızsa inşallah kız olur

Evet sen kafa yapısından erkek demiştin, diğer üyeler kız demişti, burada plesantanın giriş yönüne bakılıyor diyince bir sorayım dedim o neymiş diye
Ya tutmadığı çok oluyor demek ki 3 oğlum var benimde 4. Yü bekliyoruz ultrason kağıdı elimde plasentanın yönünden tut görünmeyen bebeğin herseyine bir anlam yüklemeye çalışıyorum sağlıkla gelsin bebişler bu arada benim 3 oğlanda da ramzi teorisi tutuyor :)

Hayırlısı canım inşallah kızın olur benm de iki oğlum var çok istiyorum bi kzım olsun Rabbim yazmıştır inşallah hayırlı bi kız evlat benm de iki oğlumda bu teori tutuyo
canım

Neden bi tek bana erkek gibi geliyo bu bebiş gönlündeki olsun inşallah Canım hayırlısıyla öğrenince yazarsın
Valla bilemedim bayramdan sonra belli olur en erken başka randevum yok ondan merak ettim ben de, tabiki teori bunlar doğruluk payı tartışılır ama insan yorum görünce de merak ediyor benim nasıl acaba diye
Öğrenince hemen yazacağım buraya

Kızlar sizce?

Eklentiler

• IMG_20190729_104356.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…