Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Arkadaşlar biraz konu dışı ama aklıma takıldı dün vajinal ultrason ile bakıldı alttan o uzun çubuğa kılıf ve ya prezatarif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba????

Onlar zaten hazır takılı oluyor incecik olduğu için anlaşılır olmuyor pek ilk defa özel hastaneye gittiğimde bende yok sandm hatta neredeyse doktora soracaktm ki sonradan farkettim. Devlette hasta masadayken takıyorlar genelde ama muhakkak vardır senin gözünden kaçmıştır

Benim 6. Hafta ultrasonda solda 29unda randevum var bakalım nerede olacak minik. Kız istiyorum erkek hissediyorum erkekmiş sol bakalım bekliyorum :)

Selam kızlar
Ben de bebeğim küçükken buradan tahmin almıştım bir kişi kız demişti diğer herkes erkek demişti :))
Şimdi oğlumun doğumuna 3 ay kaldı

Şimdi ablamın minik bebeği için bir tahmin isteyeceğim :)

8+1 burada çirkin yeğenim

Yanlış emoji koymuşum sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim 6. Hafta ultrasonda solda 29unda randevum var bakalım nerede olacak minik. Kız istiyorum erkek hissediyorum erkekmiş sol bakalım bekliyorum :)
Tutmuyor canm benımde 6.haftada vajınal bakıldı solda gözüktü bebeğim vajınal olduğu için normalde bebek sağda oluyormuş ama solda görünüyormuş neyse sağ kız demek ama doktor erkek diye tahminde bulundu

Canım bebeğe değil plasentanın giriş yönüne bakılıyor ramzi teorisinde. Ve en iyi sonucu 7. Hafta ultrasonu veriyor. Plasenta net görünüyor. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin

Canım bebeğe değil plasentanın giriş yönüne bakılıyor ramzi teorisinde. Ve en iyi sonucu 7. Hafta ultrasonu veriyor. Plasenta net görünüyor. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin
Anladım canım 6+5 di benım görüntüm atayım sizde bakın belki ben yanlış bakmışımdır ileride arkadaşlarada fikir olur vajınal bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…