- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.161
Teşekkür ederim canım
Mrb. Arkadaşlar 7. Hafta usg
Kız diyorlar cnm sende erkek demiştin bakalım hayırlısı olsun inşallah
Onlar zaten hazır takılı oluyor incecik olduğu için anlaşılır olmuyor pek ilk defa özel hastaneye gittiğimde bende yok sandm hatta neredeyse doktora soracaktm ki sonradan farkettim. Devlette hasta masadayken takıyorlar genelde ama muhakkak vardır senin gözünden kaçmıştırArkadaşlar biraz konu dışı ama aklıma takıldı dün vajinal ultrason ile bakıldı alttan o uzun çubuğa kılıf ve ya prezatarif vs takılmadı direk öyle soktu içeriye sonradan eve gelince aklıma geldi paranoya oldum hastalik vs kaparım vallahi herkeste kılıf takıyorlarmı acaba????
Selam kızlar
Ben de bebeğim küçükken buradan tahmin almıştımbir kişi kız demişti diğer herkes erkek demişti :))
Şimdi oğlumun doğumuna 3 ay kaldı ❤
Şimdi ablamın minik bebeği için bir tahmin isteyeceğim :)
8+1 burada çirkin yeğenim
Karından ultrasonsa yüksek ihtimal erkek canım. Sağlıkla kucağınıza alınSelam kızlar
Ben de bebeğim küçükken buradan tahmin almıştımbir kişi kız demişti diğer herkes erkek demişti :))
Eki Görüntüle 2292770
9. Hafta bu teori için biraz geç aslında canım. 7. Hafta en uygunu ama bi tahminde bulunmak gerekirse karından ultrasonsa kızKarından USG 8+6 bana da yorum yaparmisiniz
Yanlış emoji koymuşumSelam kızlar
Eki Görüntüle 2292770
Yanlış emoji koymuşumsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tutmuyor canm benımde 6.haftada vajınal bakıldı solda gözüktü bebeğim vajınal olduğu için normalde bebek sağda oluyormuş ama solda görünüyormuş neyse sağ kız demek ama doktor erkek diye tahminde bulunduBenim 6. Hafta ultrasonda solda 29unda randevum var bakalım nerede olacak minik. Kız istiyorum erkek hissediyorum erkekmiş sol bakalım bekliyorum :)
Canım bebeğe değil plasentanın giriş yönüne bakılıyor ramzi teorisinde. Ve en iyi sonucu 7. Hafta ultrasonu veriyor. Plasenta net görünüyor. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişinTutmuyor canm benımde 6.haftada vajınal bakıldı solda gözüktü bebeğim vajınal olduğu için normalde bebek sağda oluyormuş ama solda görünüyormuş neyse sağ kız demek ama doktor erkek diye tahminde bulundu
Ne çıkıcak belli değil yaniTutmuyor canm benımde 6.haftada vajınal bakıldı solda gözüktü bebeğim vajınal olduğu için normalde bebek sağda oluyormuş ama solda görünüyormuş neyse sağ kız demek ama doktor erkek diye tahminde bulundu
Anladım canım 6+5 di benım görüntüm atayım sizde bakın belki ben yanlış bakmışımdırCanım bebeğe değil plasentanın giriş yönüne bakılıyor ramzi teorisinde. Ve en iyi sonucu 7. Hafta ultrasonu veriyor. Plasenta net görünüyor. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?