- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.601
1. tutmadi zaten 2. bebeğim de erkek 3.de bilemiyorum artık hepsi farklı yerdelerKese %85 tutuyor2. Usg ortada az sag yakın Ve 3 . Usge solda karındansa erkek vajinal ise kız tersi tutucak sanırım sizde
İnşallah saglıkla gönlünüzdeki olur1. tutmadi zaten 2. bebeğim de erkek 3.de bilemiyorum artık hepsi farklı yerdelerinşallah tersi tutar birde kızım olur
Öğrendiniz mi cinsiyetiniBu 6 haftalık olan
Eki Görüntüle 2580903
15 şubatta öğrenicez inşallahÖğrendiniz mi cinsiyetini
İnşAllah15 şubatta öğrenicez inşallah
Benimkinde de bakar mısınız? 7 haftalıkİnşallah saglıkla gönlünüzdeki olur
Buna göre kız siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşınSizce benimki nedir hanımlar? Karından usg ile bakıldıIkra meyra
TesekkurlerBuna göre kız siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın
5 yada 6 haftalarda burada gebelik takvimini kurun kaç hafta oldugunuz görülürBen daha dün hamile oldugumu öğrendim bebegimi ne zaman ultrasonda görebiliceemm
Hemen üstte hamile takvimi var altaki kırmızı yazıya tıklayın hamilelik günlüğüne imza ona tıklayın takvim kuruluyor ayrıntılarını anlatıyor diye biliyorumBen daha dün hamile oldugumu öğrendim bebegimi ne zaman ultrasonda görebiliceemm
Buna göre erkek siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşınMerhabalar 7+1 günlük alttan ultrason tahmin alabilirmiyim.
Teşekkür ederim cevabınız için 11 12 haftada da atarım bu dünkü ultrasonumuzdu.Buna göre erkek siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?