- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.561
Yolk sac Sagda buna göre kız 7 haftanızıda paylaşınMerhaba 5+4 hamileyim. Karından bakıldı. Bişey anlaşılırmı bi bakarmısınız?
6+ olmalı kese için yada 11 hafta 12 hafta nub için paylaşın
Onlar yok malesef 5+2 var 1 2 sayfa önce paylaşmıştım 9 hafta olan da bugün çekildi6+ olmalı kese için yada 11 hafta 12 hafta nub için paylaşın
Yolk sac solda karından bakıldıysa yolk saca tutunuyor bebek buna göre erkekEki Görüntüle 2576955 5+2 sadece kese var bebek görünmüyor keseye göre var mı bi tahmini olan?
Evet karından bakıldı teşekkür ederimYolk sac solda karından bakıldıysa yolk saca tutunuyor bebek buna göre erkek
Yinede siz 11 yada 11 hafta nub için paylaşınEvet karından bakıldı teşekkür ederim
ÖgrendinizmiTabi önce sağlık ama oğlu var bu kız olsun çok istiyor inşallah doğrudur tahmininiz çok teşekkürler
O haftaya gelince paylaşcam inşallahYinede siz 11 yada 11 hafta nub için paylaşın
Birşey daha sorcam 10 hafta olmaz mı acaba haftaya kontrolüm var da 11 de gidemeyebilirimYinede siz 11 yada 11 hafta nub için paylaşın
Yok canım ayrıntılı da öğrenecek sanırım devlette dr lar söylemiyor .Ben size yazarım öğreninceÖgrendinizmi
Canım bir de bu varmış 8 haftalık bunu yorumlayabilir misinÖgrendinizmi
Usg göremedimCanım bir de bu varmış 8 haftalık bunu yorumlayabilir misin
Yani anlamadım usg derkenUsg göremedim
8 haftalık varmış dediniz bende usg göremedim dedimCanım bir de bu varmış 8 haftalık bunu yorumlayabilir misin
Ayy canım kusura bakma unutmuşum eklemeyi8 haftalık varmış dediniz bende usg göremedim dedim
Buna göre kızAyy canım kusura bakma unutmuşum eklemeyi
Hadi İnşallah canım ya haber edecem belli olunca teşekkürlerBuna göre kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?