- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.761
Bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacakKız buna göre tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bebek sol da değil mi canım.Hani kiz sağda erkek solda yazıyor ilk sayfada.Kız buna göre tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Yolk saç neredeyseBebek sol da değil mi canım.Hani kiz sağda erkek solda yazıyor ilk sayfada.
Birde vajinal USGBebek sol da değil mi canım.Hani kiz sağda erkek solda yazıyor ilk sayfada.
Anladım vajinal olduğunu görmedim çok pardon.Bu yolk sac olayı falan beni aşar.Birde vajinal USG
Kız gibi buna göreÇok teşekkür ederim. Aynı gün çekilmiş bir usg daha var. Orda da sağa yakın görünüyor.
Kese için büyük nub için küçük 11 12 13 haftalar olmalı9 haftalık resim ikra meyra yorumlayabilirmisiniz cinsiyetini:)
Karından bakıldı ise erkekBende yorum alabilir miyim
Karından bakıldı ise erkekHanımlar sizce
Evet karından bakıldı daha öncede atmıştım o zaman vajinaldi kız demiştiniz nubu merak ediyorum doğrusu o zamanda atarım inşallah teşekkürlerKarından bakıldı ise erkek
Evet en iyi nub Dr USG cihazı ile nasıl tutuyorsa o resmi alıyor sanırımEvet karından bakıldı daha öncede atmıştım o zaman vajinaldi kız demiştiniz nubu merak ediyorum doğrusu o zamanda atarım inşallah teşekkürler
Ama haftasında önemli 6+hafta olmalıBende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?