Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benim bebeğimin 8 haftalık ultrason görüntüsü vajinal bakıldı bende çok merak ediyorum cinsiyetini.

Eklentiler

• Screenshot_20201104-153041_Video Player.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 112
Buda ultrason bakıldı 6+6

Eklentiler

• B5E3080D-88D0-4F5F-A3DC-D8BDFD907091.webp
    44 KB · Görüntüleme: 118
Vajinal ultrason alttan bakıldı bebek 4+5günlük cinsiyet tahmini yapabilirmsnz
Çok erken ama kız gibi.
Aynı haftada benim kızımda böyleydi.
Şimdi oğlumda 4.haftada ince uzun silindir şeklindeydi ama Allah bilir tabi bizimki sadece desteksiz bir tahmin.

Umarım yanılıyorsunuz dur iki kızım var rabbimden birde erkek evlad diledim
Ya deme öyle lütfen,erkek istemek normal bende ikinciyi erkek istedim , ama lütfen önce sağlıklı olmasını dileyin..ki ben dediğim gibi desteksiz salladım sadece,Allah bilir bitek..Rabbim gönlünüze göre önce sağlıkla istediğinizi nasip etsin..

Hehe zaten salladım , ozamana sanada kız tahmininde bulunuyorum :)
Kıyamam ki sana ama ya Bende erkek gibi hissediyorum o yüzden kıza dair hiç umudum yok. Oğlum da ısrarla kız diyor eğer kız olursa oğluma bir çeyrek takacağım

Kıyamam ki sana ama ya Bende erkek gibi hissediyorum o yüzden kıza dair hiç umudum yok. Oğlum da ısrarla kız diyor eğer kız olursa oğluma bir çeyrek takacağım
Valla bende yüzde yüz kız hissetmiştim.
Doktor cinsiyeti merak ediosanız dedi ,bende hemen yoo etmiom kız zaten biliom dedim.
Yok erkek dedi.
Ki ben 2.si değişik olsun istememe rağmen kız hissettim hep.bide belirtilerimde kızıma benziodu bikaç fark var elbette ama her gebelik farklıdır diodum.
Rabbim herkese gönlündekini sağlıkla nasip etsin.

Tabii ki kim sağlıklı olmasını dilemezki
Ama kızı olan zaten hep kız hisseder onu anladım oğlu olan erkek bi alışkanlık haşine geliyor sanırım

Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Belki de haklısın farklı cinsiyet olmayacak gibi geliyor eğer bir çocuğun varsa Her şey meraktan aslında Allah hayırlısı neyse onu versin. Henüz 8 haftalığız fakat onu görmek bile anneyi mutlu ediyor. 4 boyutlusunu da yükledim fikir olur belki başka anne adaylarına.

Eklentiler

• Screenshot_20201103-145453_Video Player.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba hanımlar bende tahmin alabilirmiyim 11+3 hamileyim.

Eklentiler

• IMG_20201104_180315.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba bu sol sağ tarafı elimize aldığımızda kendi sağ ve sol tarafımız mı yoksa ultrason fotosunu sağı solu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…