Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

sağol elara
usg de bebek sağda görünüyo bugün tekrar usg ye baktığında kafası solda ayakları sağda idi ama bacaklarını açmadı yaramaz..

Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım

benimki sağda ama erkek

benimde kızım sağdaydı...:CüvCüv:
kızlar güzel haber benimkide sagda ama bir kızım var birde oglum olsun istiyorum burada seninki kızdır dedilerde yinede allah bilir hayırlısı olsun inşallahhh
Demekki konumuyla pek ilgisi yok.Yüzüm çok lekelendi özellikle çenemin altı bakan hemen kızın olcak diyo.Rüyamda erkek görüyorum bebegimi ama tersi çıkar kızın olcak diyolar

valla banada güzelleştin diyorlar güzelleşenin oglu olurmuş :))) bir bakalım gerçek payı ne kadar birkaç hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah

Demekki konumuyla pek ilgisi yok.Yüzüm çok lekelendi özellikle çenemin altı bakan hemen kızın olcak diyo.Rüyamda erkek görüyorum bebegimi ama tersi çıkar kızın olcak diyolar

benimde yüzüm bebek gibiydi ama hamilelikte lekeler doldu...çirkinleştim.burnum yüzüme yayıldı......bide hamile kaldığım haftaydı sanırım deli gibi ekşi turşu yemiştim...bi kaç arkadaşımda aynı şeyi söyledi ,ekşi aşermişler.kızlarımız oldu....

kızlar güzel haber benimkide sagda ama bir kızım var birde oglum olsun istiyorum burada seninki kızdır dedilerde yinede allah bilir hayırlısı olsun inşallahhh

valla banada güzelleştin diyorlar güzelleşenin oglu olurmuş :))) bir bakalım gerçek payı ne kadar birkaç hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah

evet genelde erkek bebek güzelleştiriyo....ama aksinide biliyorum...

arkadaşım bebeğinin 7 haftalık usg sini getirmiş bebek kesenin içinde sola daha yakın.sonra ertesi gün yine usg çektirmiş. ve bu sefer sağa yakın.sonuç ne olur diye sorarsanız.erkek doğdu.

benimde yüzüm bebek gibiydi ama hamilelikte lekeler doldu...çirkinleştim.burnum yüzüme yayıldı......bide hamile kaldığım haftaydı sanırım deli gibi ekşi turşu yemiştim...bi kaç arkadaşımda aynı şeyi söyledi ,ekşi aşermişler.kızlarımız oldu....

Ben hamile kaldığım hafta et yedim canım hep et istiyodu bulantım başladığındada ekşi çok yedim şimdi bi acı bi tatlıya saldırıyom yaa ne garip.Haftaya belli olcak cinsiyeti kızım olursa ismi hazır ama erkek ismi düşünmedim hiç:CüvCüv:

ebru senin resimde sanki cok hareket etmişsin ve bebek sıvının içinde kaymış gibi olmuş:))

Selam Elara.. Paylastigin icin cok tsk ederim ve gercekten cok ilginc, 29 haftalik hamileyim ve buarada doktorum kiz dedi. 3 cu kizimi bekliyorum ve gonlum isterdiki erkek olsun :-) demek ki hayirlisi buymus. Kizimin 7 haftalin usg baktim solda duruyor kesenin, bende tutmadi ama cogu arkadaslarimda tuttu diyebilirim. Yorumcu.com da baktim 2 kizimda dogru ve hatta kimi denedigdem hepsi dogru cikti. Ve 3 cu kizima erkek cikti umutlanmistim erkek diye ama doktorum kiz dedi.. Bebek kese nin solunda, yorumcu da erkek ve karnim sivri bu hamilemiyim 2 ci kizlarimdan farkli ve ci takviminde erkek..ama usg da 3 farkli doktor/ebe bakti kiz dedi... Icimden erkek geciyor belkide cok istedigimden dolayidir. Cok uzun oldu øzur dilerim. :-)

h.g dilem hayırlı olsun bebegin.saglıkla al kucagına inş.
diger topikte sana bioritime bakmışmıydım ben??

evet cnm bariz solda bebegin

canım bende hamileyim hemen gidip usg lerime baktım 6+4 haftada tam ortada duruyor 11+1 haftalıkken solda duruyor ama doktorum % 90 kız dedi

7-8 haftalık usg resmi olması lazım

kızlar benım usg saga yakın kız dıyorum ama bılmıyorum

bırde yuvarlak yuvarlak olunca ne oluyordu kese

sana bioritime bakmışmıydım?bakmadıysam dogum tarihini ve ilişki günlerini yaz bakayım

evet tam sagda duruyor ama burda solda durup kizi olanlar var sagda durup oglu olan arkadasda var acikcasi benimde kafam karismaya basladi :)))

bu tarz yöntemelrin %100 garantisi yok.dogru ve yalnış sonucların oranlaması önemli
ilk sayfada ben tablo yaptım ordan takip edebilirsin

Elara hanım günaydın rica etsem benimde bioritme bakarmısın eşim 26.01.1979 ben 30.08.1984 SAT 7 Haziran ilişki gününü tam bilmiyorum ama 19 yada 20 haziran tahminim.İlk sağda gördük keseyi 9. haftada usg resmi yok 13.haftada sırt üstü yatıyodu kafası direk bakınca usg ye solda. cinsiyetini göremedik şu an 16.haftadayım haftaya randevum var ama sabredemiyorummmm ilk bebeğim ilk denememizde hamile kaldım

sanaa diger topikte bakmıştım sanırım??

arkadaşlarr bu sayfadaki sonuclara istinaden bi tablo yaptım ilk sayfada var
oradan takip edebilirsinizz
hamile olan arkadaşlar sonuclarınız belli olunca yazarsanız seviniirm.

bu tarz yöntemelrin %100 garantisi yok.dogru ve yalnış sonucların oranlaması önemli
ilk sayfada ben tablo yaptım ordan takip edebilirsin

sanaa diger topikte bakmıştım sanırım??
Evet bakmıştın teşekkür ederim az kaldı öğrenmeme 7 ekimde randevum inşallah öğrenicez merakla bekliyorum ciclerini almak için yazarım belli olunca :CüvCüv:

ebru senin resimde sanki cok hareket etmişsin ve bebek sıvının içinde kaymış gibi olmuş:))

h.g dilem hayırlı olsun bebegin.saglıkla al kucagına inş.
diger

Cok tesekkur ederim elara, evet bakmistin tam erkek gunumde hamile kalmisim, hatta esimde erkek gunundeymis.. Bebek te kesenin tam solunda, yorumcu da erkek, cin takviminde erkek. Herhalde sadece rus takvimi tuttu kiz dedi.. Hayirlisi bakalim.

Evet bakmıştın teşekkür ederim az kaldı öğrenmeme 7 ekimde randevum inşallah öğrenicez merakla bekliyorum ciclerini almak için yazarım belli olunca :CüvCüv:

cinsiyetine ne demiştim? listeye ekleyim senide
kesede sagdamı soldamı duruyor ona bakmışmıydın?

Cok tesekkur ederim elara, evet bakmistin tam erkek gunumde hamile kalmisim, hatta esimde erkek gunundeymis.. Bebek te kesenin tam solunda, yorumcu da erkek, cin takviminde erkek. Herhalde sadece rus takvimi tuttu kiz dedi.. Hayirlisi bakalim.
hayırlısı olsun cnm.tekrar bebek düşünürsen yardımcı olurum:)
gerci dogana kadar garanti bişi yok
umarım bebegin sana bi sürpriz yaparr ve oglun olur

kızlar benim tahmin doğru çıktı.
usg de bebeğim solda duruyordu ve dün öğrendikki erkekmiş.
hayırlı olsun cnm
bioritime bakmışmıydım sana?

Back
X