• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

elara benim bioritimede bakabilirmisin ,Doğum Tarihim 26/03/1990 ,son adet tarihim 23/09/2010, 25 26 günde bir adet oluyordum,iliski günlerim 28 29 eylül ve 4 ekim

ya ben bioritme doğru baktığımı sanıodum bu tarihlerde kıza yatkın gözüküyor elera erkek demişsin.benmi yanlış yorumluyorum acaba?

ya ben bioritme doğru baktığımı sanıodum bu tarihlerde kıza yatkın gözüküyor elera erkek demişsin.benmi yanlış yorumluyorum acaba?

ben erkek dememişim ki bioritim için.
28-29 eylül kıza yatkın
4 ekim erkege yatkın demişim
tahmini yumurtlama günü 4 ekim oldugundan erkek olabilir yazmışım

aşagıdaki alıntı yapılmış mesajım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba...:16:
bende 6+4 teki ultrason görüntümü koymuştumm.elaracımm olmaz yinede yorum yapıyım demiştin..erkek demiştin..bioritime baktınmı hatırlamıyorumm..bide başka bi arkadaş yorumcumuydu neydi ordan bakmıştı.oda erkek demişti muhtemelen hamile kaldığım tarihe..
çook uzattımm:))))
ben hala kesin gözüyle bakmasamda dün 12+4te dr.erkek büyük ihtimalle dedi..haber vermemi istemiştinizz.kese konumu ve yorumcu tuttu sanırım bende..
ama dediğim gibi ben 1 ay sonraki kontrolde kesin erkek diyene kadar kesin gözüyle bakmıycamm....
Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızıı....sağlık sıhhat versinn hepsinnee....hoşçakalınn..kesinleşince yine yazarımm... :34:

yavyum hayırlı olsun bebeginnn.saglıcakla al kucagına inş
dogum tarihin ve ilişki günelrinide yaz bioritimede bakayım
son adet tarihin ve adet döngün bide

yavyum hayırlı olsun bebeginnn.saglıcakla al kucagına inş
dogum tarihin ve ilişki günelrinide yaz bioritimede bakayım
son adet tarihin ve adet döngün bide

canım çok teşekkür ederimm..ozamanda yazmıştımm.benim çok büyük ihtimalle geç yumurtlama oldu.SAT 25 ekim ama 2 kasım baz alınıyor..ilişki günleride 15-16-17 kasım....bu üç günden birinde hamile kaldımm...doğum tarihim 06.12.1986

canım çok teşekkür ederimm..ozamanda yazmıştımm.benim çok büyük ihtimalle geç yumurtlama oldu.SAT 25 ekim ama 2 kasım baz alınıyor..ilişki günleride 15-16-17 kasım....bu üç günden birinde hamile kaldımm...doğum tarihim 06.12.1986

bioritime göre erkege yatkın günlerde hamile kalmışınnn

merve kesin belli oldumu erkekmiymiş gün ay yıl olarak doğum tarihinle ilişki tarihinide verenilirmisin bioritmine bakalım ne çıkıyor

Doğum tarihim neyse de ilişki tarihimi inan bilmiyorum canım sürpriz oldu çünkü biraz ..

Doktor erkek dedi belirtileri de öyle zaten, bi kere daha baktırıcam haftaya o zaman kesin yazarım buraya canım.

kızlar günaydın bende 8+5 hamileyim dün doktor kontrolüm vardı çok heveslenmiştim cinsiyet tahmini yapmak için ama benim bebiş tamda kesenin ortasında duruyor nasıl anlıcam kız mı erkek mi olduğunu? 6 haftalıkkende ortadaydı neden böyle yapıyor bebişim çok merak ediyorum kız mı erkek mi ilk çocuğum olacak allahın izniyle sağlıklı olması en büyük dileğim ama yinede merakta var. turşuya çok düşkün oldum bu aralar ayaklarım buz gibi fazla bulantımda olmuyor allaha şükür acaba erkek mi diyorum ne dersiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..

kızlar günaydın bende 8+5 hamileyim dün doktor kontrolüm vardı çok heveslenmiştim cinsiyet tahmini yapmak için ama benim bebiş tamda kesenin ortasında duruyor nasıl anlıcam kız mı erkek mi olduğunu? 6 haftalıkkende ortadaydı neden böyle yapıyor bebişim çok merak ediyorum kız mı erkek mi ilk çocuğum olacak allahın izniyle sağlıklı olması en büyük dileğim ama yinede merakta var. Turşuya çok düşkün oldum bu aralar ayaklarım buz gibi fazla bulantımda olmuyor allaha şükür acaba erkek mi diyorum ne dersiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..

esra gün ay yıl olarak doğum tarihini ilişki tarihini son adet rarihini ve normalde kaç günde bir adet olduğunu yaz bioritmine bakalım

$00000.webp$kk.webp

bi bakar mısınız sağda mı solda mmı anlayamadım.7. haftada çekilmiş ama biri sağda biri solda gibi duruyo.

esra gün ay yıl olarak doğum tarihini ilişki tarihini son adet rarihini ve normalde kaç günde bir adet olduğunu yaz bioritmine bakalım

cnm 09.05.1980 doğum tarihim. ilişki tarihimi tam hatırlayamıyorum ama 12 aralıktan itibaren 1 gün arayla deneme yapmıştık son adet tarihim 3 aralık. yaklaşık 28 günde bir adet görüyorum bunlara göre bakabilirseniz sevinirim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm 09.05.1980 doğum tarihim. ilişki tarihimi tam hatırlayamıyorum ama 12 aralıktan itibaren 1 gün arayla deneme yapmıştık son adet tarihim 3 aralık. yaklaşık 28 günde bir adet görüyorum bunlara göre bakabilirseniz sevinirim.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

esracım yumurtlama günlerin biortimde kız günlerine denk gelmiş ve zaten gün aşırı ilişkiyle hamiş kalmışsın çok büyük ihtimal kız tabiki en doğrusunu Rabbim bilir bebeğin cinsiyeti kesinleşince yazarsan sevinirim Allah gönlündekini nasip etsin inşaAllah

esracım yumurtlama günlerin biortimde kız günlerine denk gelmiş ve zaten gün aşırı ilişkiyle hamiş kalmışsın çok büyük ihtimal kız tabiki en doğrusunu Rabbim bilir bebeğin cinsiyeti kesinleşince yazarsan sevinirim Allah gönlündekini nasip etsin inşaAllah

çok saol cnm öğrendiğimde muhakkak yazıcam bakalım tutacakmı bioritim. amin allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

Back
X