- Konu Sahibi Havalianne__
elaracım dün öğrendik bebeğimin cinsiyetini kız dedi doktorumuz
Saglikli ve hayirli evlat olsun insaAllah Rabbim bebisini korusun......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elara benim bioritimede bakabilirmisin ,Doğum Tarihim 26/03/1990 ,son adet tarihim 23/09/2010, 25 26 günde bir adet oluyordum,iliski günlerim 28 29 eylül ve 4 ekim
ya ben bioritme doğru baktığımı sanıodum bu tarihlerde kıza yatkın gözüküyor elera erkek demişsin.benmi yanlış yorumluyorum acaba?
yavyum hayırlı olsun bebeginnn.saglıcakla al kucagına inş
dogum tarihin ve ilişki günelrinide yaz bioritimede bakayım
son adet tarihin ve adet döngün bide
canım çok teşekkür ederimm..ozamanda yazmıştımm.benim çok büyük ihtimalle geç yumurtlama oldu.SAT 25 ekim ama 2 kasım baz alınıyor..ilişki günleride 15-16-17 kasım....bu üç günden birinde hamile kaldımm...doğum tarihim 06.12.1986
Birinci ay sağda diğer aylar solda ERKEK![]()
merve kesin belli oldumu erkekmiymiş gün ay yıl olarak doğum tarihinle ilişki tarihinide verenilirmisin bioritmine bakalım ne çıkıyor
kızlar günaydın bende 8+5 hamileyim dün doktor kontrolüm vardı çok heveslenmiştim cinsiyet tahmini yapmak için ama benim bebiş tamda kesenin ortasında duruyor nasıl anlıcam kız mı erkek mi olduğunu? 6 haftalıkkende ortadaydı neden böyle yapıyor bebişim çok merak ediyorum kız mı erkek mi ilk çocuğum olacak allahın izniyle sağlıklı olması en büyük dileğim ama yinede merakta var. Turşuya çok düşkün oldum bu aralar ayaklarım buz gibi fazla bulantımda olmuyor allaha şükür acaba erkek mi diyorum ne dersiniz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..
Eki Görüntüle 136666 Eki Görüntüle 136665
bi bakar mısınız sağda mı solda mmı anlayamadım.7. haftada çekilmiş ama biri sağda biri solda gibi duruyo.
esra gün ay yıl olarak doğum tarihini ilişki tarihini son adet rarihini ve normalde kaç günde bir adet olduğunu yaz bioritmine bakalım
cnm 09.05.1980 doğum tarihim. ilişki tarihimi tam hatırlayamıyorum ama 12 aralıktan itibaren 1 gün arayla deneme yapmıştık son adet tarihim 3 aralık. yaklaşık 28 günde bir adet görüyorum bunlara göre bakabilirseniz sevinirim.![]()
esracım yumurtlama günlerin biortimde kız günlerine denk gelmiş ve zaten gün aşırı ilişkiyle hamiş kalmışsın çok büyük ihtimal kız tabiki en doğrusunu Rabbim bilir bebeğin cinsiyeti kesinleşince yazarsan sevinirim Allah gönlündekini nasip etsin inşaAllah
kız sağda işte diğerinde zaten ben bişey göremedim ama ilkinde resmen sağda