- 29 Eylül 2013
- 830
- 1.130
- 408
- 33
- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.441
Kızlar benim bebeğim erkekmiş. Cinsiyetimiz belli oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayurli olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin 12.haftada bir tahmin yapmismiydi doktorun:)Kızlar benim bebeğim erkekmiş. Cinsiyetimiz belli oldu :)
Amin kuzum çok teşekkür ederim :) ben devlete gidiyorum normal kontrollerime malum onlar söylemiyolar, özel doktora gittim orda öğrendim. Tahmin eden olmadı yani ama ben hissettim mide bulantım falan da hiç olmadı çok rahattım 13. Haftada hissettim :)Hayurli olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin 12.haftada bir tahmin yapmismiydi doktorun:)
Benimde hic yok kusma bulanti acep benimkide erkek mi :) hayirlisi olsunda erkek kiz farketmez gelecek cuma kontrolumuz var 12.haftam bitmis olacak devlete gidiyorum kesin bisey demez banadaAmin kuzum çok teşekkür ederim :) ben devlete gidiyorum normal kontrollerime malum onlar söylemiyolar, özel doktora gittim orda öğrendim. Tahmin eden olmadı yani ama ben hissettim mide bulantım falan da hiç olmadı çok rahattım 13. Haftada hissettim :)
Aynen kuzum devlette cinsiyet söylemiyolar bizde sırf cinsiyet öğrenmek için gittik zaten. İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur cinsiyet hiç önemli değil :) erkek olma ihtimali var hamileliğin benim gibi geçiyosa :) hayırlısı inşallahBenimde hic yok kusma bulanti acep benimkide erkek mi :) hayirlisi olsunda erkek kiz farketmez gelecek cuma kontrolumuz var 12.haftam bitmis olacak devlete gidiyorum kesin bisey demez banada
canım benim kesem ve Bebeğin konumu seninkine benziyordu. Doktor %70 kız dedi.Kizlar meraktan olucem ltfen bana da yorum yapin. 9 haftalik bebisim
Eki Görüntüle 1273752 Eki Görüntüle 1273753
Canım benim ne bulantım ne kusmam ne de koku hassasiyetim oldu. Sadece canım çok ekşi ve tuzlu Şeyler istedi ve çok uyku hali oldu. Doktor son muayenede %70 kız dedi.Benimde hic yok kusma bulanti acep benimkide erkek mi :) hayirlisi olsunda erkek kiz farketmez gelecek cuma kontrolumuz var 12.haftam bitmis olacak devlete gidiyorum kesin bisey demez banada
Benim uykumda yok canim ne bicim hamileyim ben yaCanım benim ne bulantım ne kusmam ne de koku hassasiyetim oldu. Sadece canım çok ekşi ve tuzlu Şeyler istedi ve çok uyku hali oldu. Doktor son muayenede %70 kız dedi.
Tesekkurler yorum icin canimm. Belli olunca yazarim :))canım benim kesem ve Bebeğin konumu seninkine benziyordu. Doktor %70 kız dedi.
canım bu teariye göre bebek solda kese yuvarlak degil yani erkek.ama hiç belli olmuyor.solda olup kızı olanda var sagda olup oglu olanda.Eki Görüntüle 1274316
kızlar bu da benim bebeğim 6+4 günlük.. cinsiyet konusunda tahmini olan var mı?
canım bu teariye göre bebek solda kese yuvarlak degil yani erkek.ama hiç belli olmuyor.solda olup kızı olanda var sagda olup oglu olanda.Eki Görüntüle 1274316
kızlar bu da benim bebeğim 6+4 günlük.. cinsiyet konusunda tahmini olan var mı?
Yorum icin tşkler canım sağlıklı olsun dacanım bu teariye göre bebek solda kese yuvarlak degil yani erkek.ama hiç belli olmuyor.solda olup kızı olanda var sagda olup oglu olanda.
kizlar benim minişede bakarmisiniz 8hf 6gunlukken.
Bebeğim sağda usg.de. Yani kız. Ama rüyamda erkek olduğunu gördüm. Rüyalar tersine çıkarmış. Sonuç gene kız. Bakıp görecez artık. Sabırsızlanıyorum...