- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.461
canım senin bebek kesenin içinde sağdamıydı ,yoksa resime bakılınca kese mi sağdaydıMaalesef teori tutmadı. Bebeğim erkek. Geçen hafta söyledi doktorum. Ama %85. Henüz çok net değil. Yani rüyam doğru çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin bebek kesenin içinde sağdamıydı ,yoksa resime bakılınca kese mi sağdaydıMaalesef teori tutmadı. Bebeğim erkek. Geçen hafta söyledi doktorum. Ama %85. Henüz çok net değil. Yani rüyam doğru çıktı.
canım senin bebek kesenin içinde sağdamıydı ,yoksa resime bakılınca kese mi sağdaydı
yani o yuvarlak veya oval kese resmin sağında duruyordu demi.birde kesenin içindeki bebeğin yönü var o da mı sağdaydıResme bakınca kesenin sağında yanlışmı bakmışım
yani o yuvarlak veya oval kese resmin sağında duruyordu demi.birde kesenin içindeki bebeğin yönü var o da mı sağdaydı
pardon yanlış okumuşum.kesenin sağında demişsin zatenyani o yuvarlak veya oval kese resmin sağında duruyordu demi.birde kesenin içindeki bebeğin yönü var o da mı sağdaydı
pardon yanlış okumuşum.kesenin sağında demişsin zaten[/QUOaslında kız gibi konumu ama herzaman tutmuyor demekki
erkek diyorlar solda olunca ama allah biliyor yinedeBenimki solda 8haftalik ultrason resminde solda gözüküyor gözleri ve minicik ayakları olan bir fasulye ye benziyor sizce cinsiyeti nedir![]()
erkek diyorlar solda olunca ama allah biliyor yinede
bizede söyle bakalım öğrenince.teyit edelim.Benimkine bakarmisin bu 8 haftalik ve suan ise 15 haftalik
İnşallah hemen öğrenirimde söylerimbizede söyle bakalım öğrenince.teyit edelim.
bnmde solda bebek yani doktora sormuştum solda demişti...viedosunu çekmiştik biz :) ona da baktım doktor solu gösterio :)İnşallah hemen öğrenirimde söylerim![]()
Benimki tuttu valla sol erkek diyodu oglum olucak cin takvimini dogruladim rus takvimifos cikti allahim gonlumdekini verdi şükürler olsunbnmde solda bebek yani doktora sormuştum solda demişti...viedosunu çekmiştik biz :) ona da baktım doktor solu gösterio :)
banad bakar mısın çin ve rus :)Benimki tuttu valla sol erkek diyodu oglum olucak cin takvimini dogruladim rus takvimifos cikti allahim gonlumdekini verdi şükürler olsun
![]()